Shirley Clamp

7 februari 1973, Borås, Sverige
41 år

Shirley Clamp deltog i Melodifestivalen 2003 för första gången som artist med bidraget Mr. Memory, framförd på engelska, men blev utslagen i försöket. 2004 ställde hon upp igen, med låten Min kärlek, som blev tvåa i finalen. Hon läser rösten till elefanten som är med i reklamen för Kinderägg.
RSS feed med Shirley Clamp
Shirley Clamp bilder och skvaller | Allt om Shirley Clamp!
22
86


Röda mattan

Se allt från premiären av Livet är en Schlager!

08:27 den 12 september 2014
Se allt från premiären av Livet är en Schlager!
Andreas Lundstedt med mamma. Tess Merkel med sällskap. Lina Hedlund och Nassim Al Fakir. Anna Brolin med vän. Peter Jihde med sällskap. Sonja Aldén med vän. Björn Skifs med sin fru Pernilla. Martin Rolinski och Caroline af Ugglas. Nour el Refai med sin agent. Sanna Lundell och Mikael Persbrandt med sällskap. Johan Rheborg med sällskap. Mark Levengood och Jonas Gardell. Odd Spångberg och Isabella Löwengrip. Rickard Wolff och Molly Nutley. Martin Stenmarck och Hanna Hedlund. Linda Lindorff med sin make. Lars-Åke Wilhelmsson Dragomir Mrsic och Felix Herngren. Lena Philipsson med väninna. Niklas Strömstedt med sin dotter. Vanna Rosenberg med sällskap. Anna Book och maken Roberto. Sanna Nielsen och Joakim Ramsell. Shirley Clamp med sällskap. Christer Lindarw. Simon Sköld och Camilla Läckberg.
I går var det galapremiär för musikalen Livet är en Schlager på Cirkus i Stockholm, och vi spanade in en rad kändisar i vimlet. Klicka på bilderna och se allihop!
Kommentera Kommentarer: 0
Relaterade bildserier:
Taggar: Röda mattan

Röda mattan

Galapremiären för "En dans på rosor"!

13:06 den 4 september 2014
Galapremiären för "En dans på rosor"!
Makarna David Hellenius och Renée Nyberg visade sommarbrännan. Snyggingen Benjamin Wahlgren Ingrosso poserade vant. Shirley Clamp, Peter Englund och Jenny "Velvet" Pettersson. Annika Jankell strålade i vimlet. Anna Brolin och hennes vän var på gott humör. Viktor Åkerlund matchade sitt sällskap. Lars-Åke Wilhelmsson var på premiärhumör. Söta familjen! Lina Hedlund och Nassim Al Fakir tog med sig sonen på röda mattan. Maria Lundqvist, som är högaktuell med biofilmen Medicinen. Anna Book var läcker i leopard. Festfixaren Micael Bindefeld och Agneta Sjödin log ikapp. Camilla Läckberg i trendiga neondetaljer. Vi älskar Shirley Clamps kappa! Benjamin Wahlgren och Robert Aschberg hängde ihop. Vackra Carin da Silva är en van vimlare. Robert Wells med sin fru Maria. Jessica Almenäs passade på att köra barbent i sensommarkvällen. Let's Dance och Biggest Looser-profilen Simon Kachoa bjöd på ett avsmittande leende. Malin Gramer tog en paus från Paradise Hotel för att premiärmingla. Läckberg och nya kärleken Simon Sköld. Hur häftig var Tina Thörners klänning?! Annika Sjöö med sällskap. Timoteij-tjejerna Bodil Bergström och Cecilia Kallin tog med en väninna på röda mattan. Steffo Törnqvist och hans fru var coola ihop. Sofia Wistam. Äktenskapstycke! Andreas Lundstedt med sällskap.
I går hölls galapremiären för "En dans på rosor" och självklart lockade det svenska stjärnorna till röda mattan. Klicka på bilderna och se allt från kvällen!
Kommentera Kommentarer: 0
Relaterade bildserier:

Röda mattan

Svenska kändisarna vimlade på galapremiären av Frost!

08:32 den 27 januari 2014
Svenska kändisarna vimlade på galapremiären av Frost!
My Martens. Gustaf Hammarsten med familj. Clabbe af Geijerstam med familj. David Watson och Malin Watson. "Fråga Olle"-Olle Waller. Shanty Roney, Edwin, Ella och Simone. Babsan, Lars-Åke Wilhelmson, poserade med en snögubbe. Fredde Granberg. Kjell Bergqvist med familj. Cecilia Andrén från Zilla och Totte. Susie Päivärinta. Lars Bethke. Louise Hoffsten och Adrian Bratt. Staffan Götestam. Shirley Clamp och dottern log glatt tillsammans. Tommy Körberg, Elvira, Ann-Charlotte. Camilla Wikström, Emma Petersson samt Vilde och Julia.
I går hölls den svenska galapremiären av nya filmen Frost, som verkar bli en riktig favorit hos publiken. Självklart lockade en söndagsfilm kändisarna till röda mattan, och vi var där och spanade in dem. Klicka på bilderna och se allihop!
Kommentera Kommentarer: 0
Relaterade bildserier:

Senaste nytt

Hela listan: Här är alla deltagare i Melodifestivalen 2014!

12:21 den 28 november 2013
Nu är alla deltagare klara för Melodifestivalen 2014. I startfälten ser vi flera bekanta namn, liksom många nya artister som vi inte hört ti...LÄS MER ▶
Kommentera Kommentarer: 5

Senaste nytt

"Talang" gör comeback i rutan - här är den otippade juryn!

12:40 den 23 oktober 2013
Årets jury!
Let's Dance-profilen Tobias Karlsson. Mångsysslerskan Carolina Gynning. Sångerskan Shirley Clamp. Robert Aschberg är en av jurydeltagarna.
Nu gör talangjakten "Talang" comeback i TV-rutan. TV3 har tagit över formatet från TV4, och i dag presenterades den nya juryn. Konstnären Ca...LÄS MER ▶
Kommentera Kommentarer: 4

Röda mattan

Svenska kändisarna spanade in Johnny Depps "The Lone Ranger"!

09:35 den 2 juli 2013
Daniel Nyhlén och Katerina Janouch poserade vant. Patrik Isaksson var på biohumör. Ellen Bergström sken som en sol bredvid sitt sällskap. Naim Josefi stod för kvällens högsta huvudbonad - stackars den som hamnade bakom honom i biosalongen! Robert Andersson, "Robinson-Robban", spexade hejvilt. Patrick Ekwall. Arne Weise är det fortfarande gott om krut i. Ensamma mamman Johanna Toftby och vännen Micaela Castellari. Martin Lidberg drog på smilbanden. Janet Leon och Andreas Carlsson - som tyckte det var soligt inomhus. Filippa Reinfeldt tog med sig familjen på biopremiär. Tina Leijonberg i blommigt. Shirley Clamp nosade lite på indianmodet. Lulu Carter med vän. Komikern Hasse Brontén hoppade klädkoden helt. Radioprataren Izabella Fröberg visade upp sin lårtatuering bredvid vännen Daniel Paris. Anna Benson var på gott humör. Sibel Redzep bjussade inte fotograferna på ett leende. Jackie Ferm intog röda mattan med manligt sällskap. Bengt Frithiofsson var glad. Sean Banan var speedad och gjorde karatesparkar på röda mattan.
Det var riktigt knökfullt inne på biografen Rigoletto i Stockholm i går när världspremiären av Johnny Depps senaste film The Lone Ranger ägde rum. Självklart var Posh24 på plats och spanade in svenska kändisar som var nyfikna på vilda västern-filmen, som enligt klädkoden dök upp både som cowboys och indianer på röda mattan. Klicka på bilderna och spana in minglet från kvällen!
Kommentera Kommentarer: 0
Relaterade bildserier: