Veckans 9 Bäst klädda kändisar!

Åh, den här veckan har det varit svårare än någonsin att kora veckans nio bästa klädda! Många kändisar verkar leva upp under sommaren och tar fram sina absolut hetaste kläder ur garderoben. Till slut har vi i alla fall kommit fram till ett resultat och på listan finns en tidigare etta med, ständiga fashionistan Sienna Miller! Utöver Sienna har vi många nykomlingar, tex Willa Holland och Miranda Kerr, som vi hoppas fortsätter i samma stil!
9. Willa Holland känner så klart alla O.C. och Gossip Girl-fans igen! Willa ser alldeles strålande ut i sin minikjol, genomskinliga blus och stora kofta. Vi spår att Willa har en strålande framtid som fashionista!
8. Sienna Miller bevisar att Jeans och t-shirt kan vara sååå snyggt! Spana även in de schyssta skorna!
7. Skådisen Molly Sims i en vit, rak klänning som funkar i alla sammanhang. En sån här klänning borde alla investera i....
6. Twilight-skådisen Ashley Greene är en av få som lyckas med lädershorts och vi gillar den här outfiten skarpt.
5. Här ser vi Orlando Bloom flickvän, modellen Miranda Kerr, i en färgsprakande klänning som får oss att längta efter mer färg. Väskan är en riktigt åtråvärd pjäs som vi gärna skulle lägga vantarna på.... Visste ni förresten att Miranda har haft ett långt förhållande med musikern Jay Lyon som vi såg som Whitney Port pojkvän i The City? Kändisvärlden är en riktigt liten ankdamm!
4. Veckans fyra är ingen mindre än Frankrikes presidentfru Carla Bruni (hon till vänster om det är någon som tvekar!). Carla är tidigare toppmodell och kan alla designers utan och innan. Den vita klänningen är verkligen trés chic!
3. Skådisen Maggie Q:s klänning är fantastiskt cool och vi gillar mixen av material och färger. Skärpet i midjan och den stora kuvertväskan kompletterar outfiten!
2. Vi gillar verkligen skådisen Arielle Vandenbergs korta klänning med skärp i midjan, men det är framför allt den nitförsedda kuvertväskan vi vill lägga beslag på!
Bildbyrå: WENN.com
1. VECKANS VINNARE Den här veckans etta är..... Heroes-skådisen Kristen Bell! Hur snygg är inte Kristens outfit!? Älskar, älskar, älskar!
Publicerad 19 Juli 2009 22:09
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer Twilight m.m.

+7
5 Sep. 21:13
1467

Bildspecial - Kändisar som väljer att skippa BH:n

+7
19 Apr. 21:03
728

Bildspecial - Gult på röda mattan!

Påsken till äran, vi kollar på de bästa gula klänningarna på Röda mattan!

+8
30 Mars 13:43
902

Bildspecial - Kändisar som trivs i morgonrocken!

Finns det något bättre än att spendera lördagsförmiddagen i morgonrocken? Även kändisarna gillar att bo extra länge i sina mysiga rockar