Veckans 9 Bäst Klädda Kändisar!

Paris modevecka har fortsatt under veckan och vi har spanat in såååå många snygga fashiontjejer. Franska Vogues chefredaktör Carine Roitfeld dök självklart upp i modefärgen nummer ett - svart. Mischa Barton går från klarhet till klarhet modemässigt just nu. Hon ser stekhet ut! Ettan är en tjej vi definitivt vill se mer av!
9. Så här snygga vill vi också vara när vi är ute och rastar vovven! Sienna Miller håller självklart stilen från topp till tå under en hundpromenad. Prada väskan får gärna flytta in hos oss!
8. Gwyneth Paltrow dök självklart upp på bästisen Stella McCartney visning i Paris och var snyggt nedtonat klädd!
7. Vogue:s Carine Roitfeld ser alltid helcool ut! Var kan man hitta stövlarna!? Vill ha!!!
6. The Hills-stjärnan Audrina Patridge lyckas utan problem bära upp färgen kornblått!
5. Franska skådisen och modellen Clémence Poésy, mest känd för en roll i en av Harry Potter filmerna, visar att Jeans, slapp topp och svart jacka inte behöver vara trist. Tvärtom! Det här gillar vi skarpt!
4. Sångerskan Pixie Lott klänning är kanske i kortaste laget och Fendi-väskan känns inte som det allra hetaste i väskväg men vad gör det när hon har en så söt, orange rosettprydd kavaj!?
3. O.C.-stjärnan Mischa Bartin visar upp mycket attityd i sin svarta klänning och snygga skinnjacka. Fortsätt i den här stilen Mischa!
2. Rachel Bilson var aningen hetare än gamla O.C.-kollegan Mischa Barton den här veckan. Hela Rachels outfit får gärna följa med hem till vår garderob.
Bildbyrå: WENN.com
1. VECKANS BÄST KLÄDDA...är franska skådisen och sångerskan Nora Arnezeder! Nora håller hårt i Louis Vuitton väskan men det är framför allt den flickiga klänningen med skärp i midjan som vi gillar. Nora är förresten ansikte för Guerlains parfym Idylle.... Räkna med att vi kommer att få se mer av den här tjejen!
Publicerad 11 Okt. 2009 20:33
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer Bäst klädda kändisar m.m.

+7
5 Sep. 2019 21:13
1528

Bildspecial - Kändisar som väljer att skippa BH:n

+7
19 Apr. 2019 21:03
733

Bildspecial - Gult på röda mattan!

Påsken till äran, vi kollar på de bästa gula klänningarna på Röda mattan!

+9
6 Apr. 2019 20:12
1197

Bildspecial - Who Wore It Best

+8
30 Mars 2019 13:43
923

Bildspecial - Kändisar som trivs i morgonrocken!

Finns det något bättre än att spendera lördagsförmiddagen i morgonrocken? Även kändisarna gillar att bo extra länge i sina mysiga rockar