Skandal kändis

Många kändisar har varit inblandade i skandaler. Vi har såklart alla bilder och nyheter från kändisarnas felsteg!
RSS feed med Skandal kändis
Skandal kändis
894
11363Lindsay Lohan firar nyår på rehab!

21:12 den 22 oktober 2010
Lindsay utanför domstolen! Lindsay såg inte jätteorolig ut!
Lindsay Lohan kommer att fira nyår på rehab om domaren får som han vill! Skådespelerskan dök upp i domstolen igår igen där hon riskerade att få ett tre månader långt fängelsestraff men istället beslutade domaren att hon ska stanna på rehab till januari 2011! Hon kommer också tvingas att ta slumpmässiga drogtest fram tills nästa domstols-datum 23 februari. Vid ett tillfälle sa domaren till Lohan "Du är drogberoende. Jag hoppas att du förstår det" varpå Lohan nickade och svarade "Jag förstår. Tack". (Källa: TMZ)
Kommentera Kommentarer: 4
Relaterade bildserier:

Senaste nytt

Är misshandel anledningen till Christina Aguileras skilsmässa?

12:53 den 22 oktober 2010
Vi hoppas att hon kommer bli lyckligare nu! De såg olyckliga ut tillsammans i flera månader!
Som ni vet har Christina Aguilera och hennes make Jordan Bratman offentliggjort deras skilsmässa tidigare i månaden och ryktena avlöser varandra till anledningen bakom det hela (läs mer här). Det har precis kommit fram att Christina checkade in på akutavdelningen i ett sjukhus nära hennes hem i Hollywood med en blödande öppen läpp, natten före hennes och Jordans uppbrytning var officiell. Så nu är självklart det hetaste ryktet att hon och Jordan bråkade och att han tappade temperamentet och slog henne!

Paret har nekat ryktet och säger att det aldrig fanns någon misshandel mellan dem, men de har heller inte gett någon förklaring på Christinas skada. Misstänksamt! Vi är verkligen sugna på att veta vad som egentligen hände mellan de här två! (Källa: TMZ)
Kommentera Kommentarer: 4
Relaterade bildserier:

Handlar Taylor Swifts nya sång om John Mayer?!

12:51 den 20 oktober 2010
Hon borde ha vetat bättre! Player!
Kommer ni ihåg när Taylor Swift förra året arbetade med den berömda rockstjärnan och playboyen John Mayor på hans album "Battle Studies" och ryktena cirkulerade att de var mer än bara vänner?! Vi trodde att det var galet på grund av åldersskillnaden, men kanske hade vi fel! Taylor har en ny låt ute vid namn "Dear John" och texten är full av referenser hur Taylor är så ung och killen en sådan player. Alla vet väl att Taylor skriver direkt från sitt liv, precis som om hennes uppbrytning med Joe Jonas, så vi tror att John fullständigt körde över Taylor. Nu hatar vi honom om möjligt ännu mer!
You need Flash player 8+ and JavaScript enabled to view this video.
Kommentera Kommentarer: 7
Relaterade bildserier:

Kanye West blir censurerad i USA!

20:47 den 18 oktober 2010
Kanye Wests omslag och bilder till hans senaste album har blivit censurerade i USA och han är INTE glad! Han tog till sin twitter för att ventilera sin frustration och det här är vad han hade att säga:

Tweer nr1: Yoooo de bannade mitt albumomslag!!!!! Jag ska tweeta det strax ..."

Tweet nr2: Bannat i USA!!! De vill inte ha mig chillandes på soffan med min fenix! http://twitpic.com/2ykxjk"

Tweet n3: På 70-talet hade albumomslag riktig nakenhet... Det är så roligt att folk glömmer det... Allt har blivit så kommersialiserat nu."

Tweet nr4: Helt ärligt .... Jag tänker inte direkt på Wal-Mart när jag gör min musik eller mina albumomslag

Tweet nr5: Så Nirvana kan ha en naken människa på deras omslag men jag kan inte ha en målning av ett monster utan armar och en polkasvans och vingar

Vi skulle då inte vilja uppröra Kanye! Gillar ni hans orginalomslag eller är ni glada att han kommer tvingas göra ett nytt? Rösta!

Rösta!

Orginalomslaget är...


Kommentera Kommentarer: 1
Relaterade bildserier:

Senaste nytt

Oksana hyr en arme av advokater för att bekämpa Mel!

08:24 den 18 oktober 2010
Oksana Grigorieva har bestämt sig för att officiellt förklara krig mot ex-maken Mel Gibson, och hon har anställt en hel arme att strida åt henne. Källor säger att Oksana har anställt totalt 39 advokater för att hjälpa henne med sina rättsfall av misshandel och underhållsbidrag mot Mel. Advokaterna kommer från ett flertal olika firmor så som 'Trope and Trope' och 'Freid and Goldsman' och de har alla skickat sina räkningar på cirka 7 miljoner kronor till Mel. Yikes! Du tror inte att du kanske överdriver en smula Oksana? (Källa: Perez Hilton)
Kommentera Kommentarer: 2
Relaterade bildserier:

Britney Spears stäms av sin barnskötare!

12:53 den 4 oktober 2010
Vi hoppas att allt ordnar upp sig för henne snart!
Britney och hennes före detta anställda har inte haft en speciellt bra månad! Först försökte hennes före detta livvakt Fernando Flores stämma henne för Sexuella trakasserier (läs mer här) och nu hävdar hennes före detta barnskötare att Britney aldrig betalade ut någon lön till henne! Ferial Zaltash arbetade endast som Britneys söners barnskötare under en månad år 2007 och hon säger att Britney aldrig betalade lönen på cirka 250 000 kronor som hon var lovad, men hon sa inte varför hon endast jobbade en månad, så vi tror nog att det ligger mer bakom den här historian än att Britney bara skulle vara snål! (Källa: E!)
Kommentera Kommentarer: 6
Relaterade bildserier: