Skandal kändis

Många kändisar har varit inblandade i skandaler. Vi har såklart alla bilder och nyheter från kändisarnas felsteg!
RSS feed med Skandal kändis
Skandal kändis
838
11324Chris Brown och Rihanna är sams igen!

16:00 den 14 juli 2010
Wow, det verkar som om Chris Brown och Rihanna är sams igen!

En källa skvallrade: "Chris sa till henne att han känner att han mognat under det senaste året. Han sa att han är så glad över att ha kontakt med henne igen. De var varandras första kärlekar och han har saknat henne så mycket. Rihanna vet att ifall hon skulle vilja ha honom tillbaka så skulle han vara där på en sekund"

Rihanna blev tydligen väldigt berörd av Chris passionerade framträdande på BET Awards så hon ringde upp honom och de har hållt kontakten över telefon sedan dess. De planerar också att mötas i person, men det kommer bli lite svårt eftersom Chris måste hålla ett 90 meters avstånd från Rihanna eftersom han är under skyddstillsyn. Vi skulle tänka efter noga innan vi blev ihop med någon som slagit oss, Rihanna. (Källa: Perez Hilton)

Kommentera Kommentarer: 31
Relaterade bildserier:

Mel Gibson erkänner misshandel!

10:12 den 13 juli 2010
Lyssna på bandet nedan!
Som ni redan vet så har skådespelaren Mel Gibson råkat i knipa efter att hans ex-flickvän Oksana Grigorieva spelat in och läckt ett band där man hör Mel hota henne och kalla henne för slampa och nu kan ni lyssna på bandet själva! Gibson har dessutom medgett att han faktiskt har slagit Oksana och riskerar nu att dömas för både misshandel och för de två dödshot som hörs på bandet! Lyssna på bandet här nedan! (Källa: Radar Online)
You need Flash player 8+ and JavaScript enabled to view this video.
Kommentera Kommentarer: 12
Relaterade bildserier:

Tiger Woods tillbaka på St Andrews!

19:08 den 12 juli 2010
En vacker bild! Kanske bäst att du fokuserar på golfen istället!
Tiger Woods privatliv går inte sådär jättebra just nu men hans golfkarriär är på rätt spår igen och igår kunde vi se honom värma upp på St Andrews golfbana i Skottland. Tiger ska ju som ni kanske redan vet spela British Open nu i veckan och även om han nog har det ganska jobbigt inombords i och med hans skilsmässa från svenska frun Elin Woods (Nordegren) så kan det kanske vara skönt att komma ut på golfbanan lite!
Kommentera Kommentarer: 1
Relaterade bildserier:

Lil' Kim mixar milkshakes för Haiti!

13:37 den 12 juli 2010
God? Dessutom så var det faktiskt Kims födelsedag igår! Grattis i efterskott!
De flesta kändisarna i Hollywood har fått äran att göra en alldeles egen milkshake på Millions of Milkshakes och igår var det rapparen Lil' Kims tur att slänga ihop en egen smak! I en blå-randig Hervé Lèger-klänning hällde Kim i både choklad och jordgubbar i en shaker och valde att kalla den för 'The Queen B Shake'! Dessutom så auktionerade hon ut milkshaken och skänkte pengarna till Haitis behövande!
Kommentera Kommentarer: 4
Relaterade bildserier:

Lindsay Lohan fortfarande utan advokat!

09:09 den 12 juli 2010
Som vi berättade i förra veckan så slutade Lindsay Lohans advokat Shawn Chapman Holley efter att Lindsay fått sin dom och nu kan vi avslöja att stjärnan fortfarande inte har hittat en ersättare! Det ryktades att hon anställt Chicago-baserade advokaten Stuart V. Goldberg men enligt uppgift så stämmer det inte och familjen Lohan håller fortfarande på att intervjua möjliga kandidater. Det kan inte vara lätt när ingen vill hjälpa till! (Källa: Radar Online)
Kommentera Kommentarer: 5
Relaterade bildserier:

Mel Gibson undersöks av polis!

11:46 den 9 juli 2010
Mel med flickvännen Oksana Grigorieva
Som vi berättade igår så har Mel Gibson hamnat i blåsväder sedan han medgett att han slagit sin ex-flickvän Oksana Grigorieva på ett band som hon spelade in i smyg under ett av parets bråk. Då skrev vi att vi hoppades att Mel ställs inför rätta om det är så att bandet faktiskt existerar och är äkta och nu verkar det som om det är precis vad som kommer att hända. Enligt uppgift så har rykten om bandet gjort att Los Angeles-polisen nu öppnat en förundersökning för att fastställa om anklagelserna mot skådespelaren stämmer och en talesman för sheriffen i LA har upgett att de "just nu håller på att samla in information". Fortsättning följer...
Kommentera Kommentarer: 3
Relaterade bildserier: