Skandal kändis

Många kändisar har varit inblandade i skandaler. Vi har såklart alla bilder och nyheter från kändisarnas felsteg!
RSS feed med Skandal kändis
Skandal kändis
856
11332Sean Penn kritiserar Wyclefs politiska engagemeng!

22:28 den 7 augusti 2010
Enligt Penn så visade Wyclef Jean upp ett vulgärt beteende när han var i Haiti
Som ni redan vet så ska R&B-sångaren Wyclef Jean ställa upp i Haitis presidentval och även om många kanske stöttar honom så är det inte alla som som är överförtjusta! Skådespelaren Sean Penn gick nyligen ut och kritiserade Wyclef då han hävdar att Fugees-stjärnan inte varit närvarande i räddningsarbetet som pågått sedan landet drabbades av jordbävningen. Penn säger att han hellre ser någon som "verkligen är villig att offra sig för sitt land och inte bara någon som jag personligen såg köra runt Haiti med ett entourage av bilar när resten av landet lider". Aj då Wyclef, verkar som det blir något av en uppförsbacke det här!

Rösta!

Borde Wyclef ställa upp i presidentvalet?


Kommentera Kommentarer: 2
Relaterade bildserier:

Kim Kardashians drar galningarna till sig!

12:53 den 3 augusti 2010
Ge inte upp Kim!
I Januari var Kim Kardashian tvungen att ta ut besöksförbud mot en man vid namn Dennis Shaun Bowman, som förföljde henne på bl.a Twitter och han flyttade till och med till från Georgia till Los Angeles för att vara nära henne! Nu, bara några månader senare försöker en annan kille nå Kim via meddelanden till hennes syskon på Twitter.

Kims advokat försöker stämma mannen och vi hoppas de lyckas! Det här är riktigt läskigt, vi tycker synd om stackars Kim, det måste vara hemskt att ha en galna främlingar förfölja henne och vela komma nära henne! (Källa: Wenn)
Kommentera Kommentarer: 6
Relaterade bildserier:

Lindsay är fri!

17:20 den 2 augusti 2010
Vi hoppas rehab fungerar för dig denna gång Linds!
Lindsay Lohan släpptes från Lynwood-fängelset kl 1:35 i morse efter att ha spenderat 13 dygn i en isoleringscell. Hon har nu 24-timmars frihet innan hon måste tackla sin nästa utmaning, ett rehabiliteringscenter. Lindsay kommer spendera 3 månader i rehab där hon kommer bli behandlad för sitt drogmissbruk och psykologiska problem. Det ryktades att hon skulle checka in på ett center vid namn Morningside Recovery för att bli behandlad för hennes metamfetamin problem och bipolära sjukdom, men nu har det istället fastställts att Lindsay går till UCLA Medical Center, som hennes team av doktorer har begärt. Vi hoppas att det här betyder att hennes liv äntligen kommer hamna på rätt spår! (Källa: TMZ)
Kommentera Kommentarer: 16
Relaterade bildserier:

Senaste nytt

Khloe Kardashian har problem med skatteverket!

09:40 den 2 augusti 2010
Whoops! Khloe Kardashian måste se upp om hon inte vill hamna i fängelset så som så många andra kändisar på senaste tiden, som "glömmer" att betala sin skatt! Kalifornias statsmän söker just nu efter Khloe eftersom hon har nästan 20 000$ i obetalda skatter från 2007 när hon först började filma reality-serien "Keeping Up with the Kardashians"! Nu när Khloe är gift med miljonären och Lakers-spelaren Lamar Odom borde pengarna ju inte vara några problem alls för henne, så vi får hoppas att hon betalar innan hon finner sig själv granne med Lindsay Lohan i Lynwood-fängelset! (Källa: Wenn)
Kommentera Kommentarer: 3
Relaterade bildserier:

Lindsays Fans Älskar Henne!

16:02 den 1 augusti 2010
Ingen kan väl vara sur när man får så mycket kärlek! Lindsays fans protesterar dygnet runt för att hon ska släppas utanför Lynwood-fängelset där hon hålls och nu har arbetarna på Lynwood berättat att Lindsay också får cirka 250 fanbrev per dag! Fängelset tillåter däremot bara sina fångar att motta 10 om dagen, så när hon kommer ut har hon en hel del brev att gå igenom! Hon kommer inte direkt ha tråkigt på rehabiliterings centret hon ska checka in på när hon släpps från fängelset. Massvis med rolig läsning väntar henne och centret har till och med havsutsikt. Det blir nästan som en liten semester! Vi på Posh24 skickar våra lyckoönskningar Linds! (Källa: Perez Hilton)
Kommentera Kommentarer: 12
Relaterade bildserier:

Pinsamt

Jersey Shore-stjärnan Snooki arresterad!

23:40 den 30 juli 2010
Jersey Shore-stjärnan Nicole Polizzi, aka Snooki slutar aldrig att förundra oss! Den hängiva partyflickan stötte på lite problem idag, problem som går under namnet polisen! Hon var arresterad i Seaside Heights i New Jersey och fälld för förargelseväckande beteende! (Ingen överraskning där inte). Hon sitter just ni i häktet men vi slår vad om att det inte kommer ta länge innan någon betalar borgen åt henne! Åh Snooki, kommer du någonsin att lära dig?
Kommentera Kommentarer: 7
Relaterade bildserier: