Skandal kändis

Många kändisar har varit inblandade i skandaler. Vi har såklart alla bilder och nyheter från kändisarnas felsteg!
RSS feed med Skandal kändis
Skandal kändis
836
11316Tiger Woods tillbaka på St Andrews!

19:08 den 12 juli 2010
En vacker bild! Kanske bäst att du fokuserar på golfen istället!
Tiger Woods privatliv går inte sådär jättebra just nu men hans golfkarriär är på rätt spår igen och igår kunde vi se honom värma upp på St Andrews golfbana i Skottland. Tiger ska ju som ni kanske redan vet spela British Open nu i veckan och även om han nog har det ganska jobbigt inombords i och med hans skilsmässa från svenska frun Elin Woods (Nordegren) så kan det kanske vara skönt att komma ut på golfbanan lite!
Kommentera Kommentarer: 1
Relaterade bildserier:

Lil' Kim mixar milkshakes för Haiti!

13:37 den 12 juli 2010
God? Dessutom så var det faktiskt Kims födelsedag igår! Grattis i efterskott!
De flesta kändisarna i Hollywood har fått äran att göra en alldeles egen milkshake på Millions of Milkshakes och igår var det rapparen Lil' Kims tur att slänga ihop en egen smak! I en blå-randig Hervé Lèger-klänning hällde Kim i både choklad och jordgubbar i en shaker och valde att kalla den för 'The Queen B Shake'! Dessutom så auktionerade hon ut milkshaken och skänkte pengarna till Haitis behövande!
Kommentera Kommentarer: 4
Relaterade bildserier:

Lindsay Lohan fortfarande utan advokat!

09:09 den 12 juli 2010
Som vi berättade i förra veckan så slutade Lindsay Lohans advokat Shawn Chapman Holley efter att Lindsay fått sin dom och nu kan vi avslöja att stjärnan fortfarande inte har hittat en ersättare! Det ryktades att hon anställt Chicago-baserade advokaten Stuart V. Goldberg men enligt uppgift så stämmer det inte och familjen Lohan håller fortfarande på att intervjua möjliga kandidater. Det kan inte vara lätt när ingen vill hjälpa till! (Källa: Radar Online)
Kommentera Kommentarer: 5
Relaterade bildserier:

Mel Gibson undersöks av polis!

11:46 den 9 juli 2010
Mel med flickvännen Oksana Grigorieva
Som vi berättade igår så har Mel Gibson hamnat i blåsväder sedan han medgett att han slagit sin ex-flickvän Oksana Grigorieva på ett band som hon spelade in i smyg under ett av parets bråk. Då skrev vi att vi hoppades att Mel ställs inför rätta om det är så att bandet faktiskt existerar och är äkta och nu verkar det som om det är precis vad som kommer att hända. Enligt uppgift så har rykten om bandet gjort att Los Angeles-polisen nu öppnat en förundersökning för att fastställa om anklagelserna mot skådespelaren stämmer och en talesman för sheriffen i LA har upgett att de "just nu håller på att samla in information". Fortsättning följer...
Kommentera Kommentarer: 3
Relaterade bildserier:

Senaste nytt

Lindsay Lohans advokat: "Jag slutar!"

09:05 den 9 juli 2010
Aj då, hoppas din nya advokat inte tröttnar på dig också!
Lindsay Lohan har det inte lätt... Inte nog med att hon precis dömts till 90 dagar i fängelse efter att hon brutit mot den villkorliga dom som hon fick efter sin rattfylla, nu har hennes advokat slängt in handduken också! Lindsay företräddes av advokaten Shawn Chapman Holley men när den amerikanska sajten TMZ ringde upp Chapman för en kommentar igår så meddelade hon att hon inte längre jobbar med det fallet. Istället så har Lindsay anlitat en ny advokat, Tiffany Feder-Cohen, som blev färdig advokat för knappt sex månader sedan. Vi får väl se hur det här går! (Källa: TMZ)
Kommentera Kommentarer: 8
Relaterade bildserier:

Senaste nytt

Mel Gibson erkänner hustrumisshandel!

09:13 den 8 juli 2010
Den här mannen verkar vara ondare än  man tror!
Det räckte alltså inte att svära åt henne Mel? Som vi rapporterade förra veckan så har skådespelaren Mel Gibsons ex-flickvän Oksana Grigorieva spelat in ett av parets bråk på band där man kan höra Mel kalla Oksana för ett antal otrevliga saker och dessutom hota med att bränna ner hennes hus. Nu kan vi dock avslöja att det hela är mycket värre än så. Enligt uppgift så medger nämligen Mel på bandet att han slagit sin flickvän vid minst ett tillfälle och i slutet av bandet kan man höra Oksana säga "Vad är det för man som slår en kvinna som håller i ett barn, slår henne två gånger i ansiktet. Vad är det för man?" varpå Mel svarar "Vet du vad, du förtjänade det". Om bandet är äkta, vilket det tyvärr verkar vara, så hoppas vi verkligen att Mel ställs in för rätta! (Källa: Radar Online)

Rösta!

Borde Mel Gibson straffas?


Kommentera Kommentarer: 4
Relaterade bildserier: