Skandal kändis

Många kändisar har varit inblandade i skandaler. Vi har såklart alla bilder och nyheter från kändisarnas felsteg!
RSS feed med Skandal kändis
Skandal kändis
877
11348Lilo är redo att skratta åt sig själv igen!

12:49 den 15 september 2010
Lindsay planerar sin stora comeback och det verkar som om hennes plan är att förlöjliga sitt galna förflutna så mycket som möjligt! Vid det här laget har väl alla sett det roliga klippet hon gjorde för VMA Awards förra veckan och vi hör att hon gjorde ett sådant bra jobb att hon nu är under förhandling för att vara gästvärdinna i ett avsnitt av Saturday Night Live, där skämten oftast är helt tokiga! Vi hör att det kommer hända först i December dock, efter att Lilos alla domstolsbesök är över, så att hon kan göra en riktig comeback. Vi ser fram emot att skratta med dig Linds! (Källa: DailyMail)

Här har ni VMA-klippet igen ifall ni missade det:
Kommentera Kommentarer: 7
Relaterade bildserier:

Vad röker du Mischa?!

00:52 den 13 september 2010
Vi hoppas att det är en vanlig cigarett Mischa!
Skådespelerskan Mischa Bartons käraste ägodel är henne blåa vintage-Cadillac och när hon är ledig (vilket är mest hela tiden...) så ses hon ofta cruisa runt i Los Angeles i bilen! Igår åkte hon runt med sin pojkvän och som ni ser så passade hon på att röka samtidigt som hon körde. Vi hoppas bara att det var en nikotincigarett och inget annat!
Kommentera Kommentarer: 2
Relaterade bildserier:

Senaste nytt

Britney talar ut om livvakts dramat!

08:51 den 10 september 2010
Vi får hoppas att hon fortsätter att le genom denna röra!
Igår berättade vi om de skandalösa och chockerande sakerna som Britney Spears före detta livvakt Fernando Flores anklagar henne för i sin stämning mot henne och det verkar som om Britney och hennes folk nu har fått nog!

Igår släppte hon följande meddelande på sin hemsida: "Denna stämning är ännu en olycklig situation där någon försöker utnyttja sig av Spearsfamiljen för att bli känd. Avdelningen av barn och familjeangelägenheter har gjort en ordentlig undersökning av Mr Flores anklagelser och stängt ner fallet. Ms Spears och hennes advokater är helt säkra på att detta fall kommer att avfärdas av domstolen."

Vi hoppas verkligen att hon talar sanning och att denna kille kommer att avslöjas för den snyltare han är! Vi får vänta och se om domstolen avfärdar detta fall. Håll koll ett öga här för mer detaljer!
Kommentera Kommentarer: 7
Relaterade bildserier:

Senaste nytt

Britney & hennes livvakt: De chockerande detaljerna är ute!

12:56 den 9 september 2010
Vill han bara ha hennes pengar?
Som vi tidigare berättat, har Britney Spears före detta livvakt Fernando Flores anklagat Brit för att ha trakasserat honom sexuellt och misshandlat sina barn framför honom (läs mer här). Igår blev hans fall officiellt då han tog det till domstolen och detaljerna som nu kommit ut är helt galna!

Fernando hävdar att Britney visade sig naken framför honom många gånger och att hon för det mesta också var naken när hon ringde honom. Men det mest chockerande av allt är att Fernando hävdar att Britney ofta hade sex framför honom och sina barn, och att hon fritt slår sina söner Sean Preston och Jayden James och ger dem skaldjur som de är allergiska mot!

Vi vet inte vad vi ska tro, är Britney verkligen så galen eller är hela den här livvaktsgrejen bara ett sätt för honom att tjäna lite lätta pengar? Hur som helst är det en enda stor röra till story!
Kommentera Kommentarer: 17
Relaterade bildserier:

Senaste nytt

Brad Pitt i otrohetsskandal med flygvärdinna!

08:33 den 9 september 2010
Kanske har de en regel om flygvärdinnor!
Just nu cirkulerar ännu ett galet otrohetsrykte om Brad Pitt, denna gång hävdar en fransk modell/flygvärdinna vid namn "Racine" att Brad var otrogen mot Angelina Jolie med henne på en flygning med privatjet då Racine var Brads värdinna. Star Magazine släppte precis en intervju med Racine, men hon ger inga riktiga detaljer eller bevis att hon faktiskt var med Brad, så majoriteten tror att hon bara använder sig av hans namn för att bli känd. Vad tror ni, skulle Brad vara otrogen mot Angie? (Källa: Celebitchy)
Kommentera Kommentarer: 12
Relaterade bildserier:

Chris Brown diggar Pokemon?!

20:20 den 5 september 2010
Kolla in Chris Pokemon-kedja! Ja, vi ser att du har en iPhone 4!
Rapparen Chris Brown har inte varit särskilt populär på sistone men det verkar i alla fall som han har kunna lägga det bakom sig! Igår var han nämligen på fantastiskt bra humör medan han festade på LUX i Miami Beach! Lägg märke till hans blingade Pokemon-kedja!
Kommentera Kommentarer: 17
Relaterade bildserier: