Skandal kändis

Många kändisar har varit inblandade i skandaler. Vi har såklart alla bilder och nyheter från kändisarnas felsteg!
RSS feed med Skandal kändis
Skandal kändis
841
11327Kändisarnas näsjobb!

15:00 den 19 juli 2010
Heidi Montag efter plastikkirurgi Ashlee Simpson före plastikkirurgi Ashlee Simpson efter plastikkirurgi Ashley Tisdale före plastikkirurgi Ashley Tisdaleefter plastikkirurgi Blake Lively före plastikkirurgi Blake Lively efter plastikkirurgi Mary-Kate Olsen före plastikkirurgi Mary-Kate Olsen efter plastikkirurgi Megan Fox före plastikkirurgi Megan Fox efter plastikkirurgi Scarlett Johanssonföre plastikkirurgi Scarlett Johansson efter plastikkirurgi Tyra Banks före plastikkirurgi Tyra Banks efter plastikkirurgi Zac Efron före plastikkirurgi Zac Efron efter plastikkirurgi
Du trodde väl inte att alla heta kändisar är födda naturligt vackra? Sanningen är den att de allra flesta av dem har undergått plastikoperationer och annan form av medicinsk försköning vid åtminstone något tillfälle, eller till och med gör dem kontinuerligt! Att plastikoperera näsan är ett av de allra vanligaste ingreppen, som ni kan se på bilderna nedan! Vilka av dessa kändisnäsor skulle du trott var äkta?
Kommentera Kommentarer: 68Dela:
Relaterade bildserier:

Senaste nytt

Paris Hilton arresterad på flygplatsen!

08:35 den 19 juli 2010
Två gånger under en månad nu, har du kanske ett litet marijuana problem Paris? Som ni alla vet var Paris Hilton arresterad under FIFA World Cup i Sydafrika för att ha rökt marijuana. (läs mer här) och nu har hon återigen blivit igen blivit haffad! I helgen var hon anhållen på flygplatsen på den Franska ön Korsika. Hennes privata jet var genomsökt av säkerhetskontrollanter och de hittade marijuana i hennes handväska! Turligt nog för Paris fann det dock bara lite under ett gram, så hon blev ej åtalad och hennes privata jet fick tillstånd att flyga vidare mot slutdestinationen Sardinien i Italien, där ytterligare en strandsemester väntar henne!

Stjärnan har själv nekat uppgifterna på sin Twitter där hon skrev: "Jag är så less på att folk sprider rykten om mig. Det senaste är 100% falskt det med. Tro inte på allt du läser. Det är hur löjligt som helst"

Vem tror ni talar sanning - Media eller Paris?

(Källa: Yahoo)

Rösta!

Vad tror ni - gillar Paris marijuana lite för mycket eller är allt en stor lögn?


Kommentera Kommentarer: 9
Relaterade bildserier:

Lindsays problem verkar aldrig ta slut!

09:00 den 17 juli 2010
Robert Shapiro Rehab-faciliteten där Lindsay har checkat in.
Stackars Lindsay! Hennes assistenter och advokater säger upp sig på löpande band, hon har en pappa som utnyttjar henne för att bli känd och som om inte det vore nog har hon nu också blivit dömd till fängelse!

Ryktet säger att Lindsays advokater sa upp sig eftersom att hon vägrade lyssna på råd och var allmänt oresonlig, och visst låter det som LiLo! Hon har dock lyckats anställa en ny advokat vid namn Robert Shapiro. Robert företrädde bl.a. O.J Simpson när han hade mördat sin fru. Robert gav ett uttalande till media där han sa att Lindsay nu har accepterat hennes problem med missbruk och att hon kommer att checka in på ett rehabiliteringscenter innan hon avtjänar sitt 90 dagar långa fängelsestraff den 20:e juli. Tror ni Lindsays nya advokat kommer lyckas få pli på henne? Vi tror inte direkt att han har en lätt uppgift framför sig..
Kommentera Kommentarer: 6
Relaterade bildserier:

Chris Brown och Rihanna är sams igen!

16:00 den 14 juli 2010
Wow, det verkar som om Chris Brown och Rihanna är sams igen!

En källa skvallrade: "Chris sa till henne att han känner att han mognat under det senaste året. Han sa att han är så glad över att ha kontakt med henne igen. De var varandras första kärlekar och han har saknat henne så mycket. Rihanna vet att ifall hon skulle vilja ha honom tillbaka så skulle han vara där på en sekund"

Rihanna blev tydligen väldigt berörd av Chris passionerade framträdande på BET Awards så hon ringde upp honom och de har hållt kontakten över telefon sedan dess. De planerar också att mötas i person, men det kommer bli lite svårt eftersom Chris måste hålla ett 90 meters avstånd från Rihanna eftersom han är under skyddstillsyn. Vi skulle tänka efter noga innan vi blev ihop med någon som slagit oss, Rihanna. (Källa: Perez Hilton)

Kommentera Kommentarer: 31
Relaterade bildserier:

Mel Gibson erkänner misshandel!

10:12 den 13 juli 2010
Lyssna på bandet nedan!
Som ni redan vet så har skådespelaren Mel Gibson råkat i knipa efter att hans ex-flickvän Oksana Grigorieva spelat in och läckt ett band där man hör Mel hota henne och kalla henne för slampa och nu kan ni lyssna på bandet själva! Gibson har dessutom medgett att han faktiskt har slagit Oksana och riskerar nu att dömas för både misshandel och för de två dödshot som hörs på bandet! Lyssna på bandet här nedan! (Källa: Radar Online)
You need Flash player 8+ and JavaScript enabled to view this video.
Kommentera Kommentarer: 12
Relaterade bildserier:

Tiger Woods tillbaka på St Andrews!

19:08 den 12 juli 2010
En vacker bild! Kanske bäst att du fokuserar på golfen istället!
Tiger Woods privatliv går inte sådär jättebra just nu men hans golfkarriär är på rätt spår igen och igår kunde vi se honom värma upp på St Andrews golfbana i Skottland. Tiger ska ju som ni kanske redan vet spela British Open nu i veckan och även om han nog har det ganska jobbigt inombords i och med hans skilsmässa från svenska frun Elin Woods (Nordegren) så kan det kanske vara skönt att komma ut på golfbanan lite!
Kommentera Kommentarer: 1
Relaterade bildserier: