Kan tänka sig en "Sjunde himlen-reunion" - om pastorn dör!

Stephen Collins
Wenn.com
Det har snart gått 10 år sedan serien Sjunde himlen gick på tv och mycket har hänt skådespelarna sedan dess - på den positiva sidan har Jessica Biel (spelade Mary Camden i serien) gift sig med Justin Timberlake och på den mycket mer negativa sidan så har det blivit känt att Stephen Collins (spelade pastorn Eric Camden) begått en rad sexövergrepp på minderåriga.

När TMZ sprang in i Catherine Hicks, som spelade Stephen Collins fru i serien, frågade de om hon kunde tänka sig att börja spela in nya avsnitt av serien igen och svaret de fick var kanske inte riktigt vad de hade tänkt sig.

Catherine Hicks sa att hon inte riktigt visste - det skulle vara om öppningsscenen visade Stephen Collins likkista. Det blev därmed väldigt tydligt att Catherine inte har myckets övers till sin före detta kollega, som hon spelade mot i hela 11 år. Kolla in klippet här nedanför:
Publicerad 27 Sep. 2016 09:53
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer Stephen Collins

18 Dec. 2014 08:32
1659

Stephen Collins erkänner sexuella övergrepp på minderåriga!

För ungefär två månader sedan släpptes en ljudfil av Stephen Collins exfru där man kan höra honom erkänna att han begått sexuella övergrepp på minderåriga...