Prins Carl Philip & Sofia Hellqvist flyttar!

13:53 den 15 april 2011
Prins Carl Philip & Sofia Hellqvist flyttar!

Villa Solbacken, parets framtida bostad!

Villa Solbacken, parets framtida bostad!
Villa Blockhusudden

Villa Blockhusudden


Trots motstånd från omvärlden så verkar det som om Prins Carl Philip och hans omdebatterade flickvän Sofia Hellqvist kilar stadigare än någonsin. De har under ett par månaders tid varit sambos i Carl Philips lägenhet i Gamla Stan, men de nyfikna ögonen har enligt källor blivit för många, så de planerar nu att flytta ut till den mer privat belagd villan "Blockhusudden" på Djurgården. De nuvarande hyresgästerna har fått uppmaning att flytta, och Carl Philip och Sofia kommer att inrätta sig på villans översta våningsplan som består av 5 rum och kök om 114 kvadratmeter med inglasad veranda. Hyran ligger på 14 000 kronor, en summa som knappast kommer att röra den välbärgade prinsen i ryggen.

Sofia kommer däremot fortsätta att stå skriven hos sina föräldrar i Älvdalen eftersom de inte officiellt får bo ihop förens de förlovat sig. Dock ligger en förlovning inte allt för långt borta enligt insatta källor, och då de gift sig planerar de att flytta till prins Bertils hus "Villa Solbacken" på Djurgården.

Vi undrar vem av dem som faktiskt initierade flytten... Som vi tidigare skrivit tvingade Sofia Carl Philip att köpa en ny säng när hon först flyttade in till hans lägenhet i Gamla Stan, eftersom hon ville göra sig av med alla spår av Carl Philips ex-flickvän Emma Pernald som han tidigare delade lägenheten med under ett flertal år. Kan hennes paranoia nu vara orsaken till att de flyttar till en helt ny bostad? Rätta oss om ni tror att vi har fel, men vi har känslan av att det är Sofia som sitter bakom tyglarna i detta förhållande!
Relaterade bildserier:
3 Kommentarer till bildserien
Jahdgft(ej medlem) 1
2011-04-15 16:15
Tänk om det var prinsen som köpte en ny säng bara
för att visa sin respekt till Sofia? Eller måste
det alltid vara att tjejen styr?
Suck, jag tror
att det är alldeles för många rykten och det är
hemskt, låt paret vara

Mirandas mamma(ej medlem) 2
2011-04-15 17:25
Vilket härligt och rikt liv ni måste ha som lägger
energi på att spekulera i det!
WHO CARES!?

Amandaaaa(ej medlem) 3
2011-05-09 18:12
e du ens seriös MIrandas mamma????? :P
asså
allvarligt x)
fett sorig du e -.-''

Skriv en kommentar