Exklusiv tävling: Vinn biljetter till nya filmen Boktjuven!

tävling biobiljetter posh24 boktjuven 2014
BOKTJUVEN, baserad på den bästsäljande romanen med samma namn, är en inspirerande berättelse om en viljestark och modig ung flicka vid namn Liesel. När Liesel tas om hand av en fosterfamilj i Tyskland under andra världskriget förändras livet för alla omkring henne. Det är en livsbejakande och triumferande film för alla generationer. I rollerna ser vi Sophie Nélisse, Geoffrey Rush och Emily Watson. Brian Percival, känd för tv-serien "Downton Abbey", står för regi.


Nu har du chansen att vinna biljetter till Boktjuven som har biopremiär den 28 februari. 10 lyckliga vinnare får två biljetter var.

Allt du behöver göra för att delta är att skicka en motivering om varför just du ska vinna till vinn@posh24.com. Den 10 februari meddelar vi vinnarna via mejl.
Obs! Kom i håg att uppge ditt fullständiga namn och din adress när du tävlar!

Se trailern här nedan:
Publicerad 4 Feb. 2014 14:35
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.
Mer om:

mer Annons

+2
2 Maj 2014 20:30
508

Video: Se Robyn i Volvos största miljösatsning någonsin!

I dag släpps det omtalade samarbetet mellan popstjärnan Robyn och Volvo Cars...

15 Apr. 2014 15:34
255

Vinn biljetter till superkomedin The Other Woman!

Filmens handling: "Komedin THE OTHER WOMAN är årets tjejgängsfilm med Cameron Diaz, Leslie Mann, Kate Upton och danske Nicolaj Coster-Waldau i huvudrollerna...

15 Nov. 2013 15:03
305

Tävlingsdags! Vinn biobiljetter till höstens rysare "Carrie"!

"Den blyga Carrie White blir konstant mobbad och förödmjukad av sina klasskamrater och sin mamma Margaret, en religiös fanatiker med vanföreställningar...