Taylor Swift i konflikt med kändismanagern Scooter Braun!

Apega/WENN.com
I ett inlägg på sin Tumblr går Swift till attack mot Braun och anklagar honom för bland annat mobbing och att han nu bestulit henne på sitt livsverk.
I inlägget skriver Swift hur hon i många år försökt köpa tillbaka rättigheterna till sin musik men när det inte gick bytte hon skivbolag och ska släppa sitt första nya album i augusti i år.

”Jag fick veta om Scooter Brauns köp av mina mastrar samtidigt som det meddelades till resten av världen.
Allt jag kunde tänka på var den oupphörliga, manipulativa mobbningen som jag utsatts för, och han ansvarat för i åratal. Som när Kim Kardashian orkestrerade hur en olaglig inspelning av ett telefonsamtal läcktes och Scooter sen fick sina två klienter att mobba mig online angående det. Eller när hans klient Kanye West släppte en hämndporr-musikvideo där han strippade min kropp naken. Nu har Scooter lagt beslag på mitt livsverk som jag inte fått möjlighet att köpa. I princip kommer mitt musikaliska arv nu att ligga i händerna på någon som försökt demontera det”
Skriver Swift i sitt inlägg

Det Swift kallar för ”hämndporr-musikvideo” är Kanye Wests musikvideo till låten ”Famous” från 2016 där han bland annat rappar om henne med orden: ”Det känns som att Taylor och jag fortfarande kommer att ha sex, jag gjorde den bitchen känd”. Taylor Swift ska då ha blivit rasande, men West och Kardashian hävdade att hon godkänt texten på förhand.
Kim Kardashian släppte då en ljudfil av ett telefonsamtal där det tycks som att Swift faktiskt godkänner Kanye Wests textrader.

Nu har Justin Bieber lagt upp en bild på sin Instagram av Scooter Braun och Kanye West där han taggade Swift och skrev ”Hur läget Taylor Swift”
Och på Instagram försvarar Justin Bieber sin manager:

”Scooter har stått upp för dig ända sedan du så älskvärt lät mig vara förband åt dig. Genom åren har våra vägar inte korsats så att vi har kunnat prata om våra skiljaktigheter och frustrationer. Så att du nu tar till sociala medier för att få folk att hata på Scooter är inte rättvist. Vad försökte du
Publicerad 2 Juli 11:42
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer Taylor Swift m.m.

19 Juli 16:32
1
747

Se Taylor Swift i sin första roll!

I en filmversion av musikalen Cats får vi se en bunt kändisar!
Trailer för Cats publicerades under torsdagen och vi kan se flera kända ansikten. Taylor Swift, Jennifer Hudson, Judi Dench, Idris Elba, Jason Derulo är bara några av dem som spelar katter.

28 Juni 18:15
898

Taylor Swifts nya härliga musikvideo!

Taylor Swift har äntligen släppt en till musikvideo!
Denna färgglada musikvideo innehåller många viktiga och politiska åsikter, kan du hitta dem?

+3
7 Maj 11:34
1878

Fansens kritik mot Justin Biebers!

Efter stjärnan publicerat ett inlägg på Instagram haglar kritiken in mot stjärnan.

+1
21 Apr. 12:37
884

Se Lil Dickys stjärnspäckade musikvideo till Earth

Lil Dickys musikvideo till Earth är en episk sju minuters video fylld med några av de största namnen i Hollywood!
Allt för att öka människor medvetande om vår rådande klimatfråga!
Videon är ett samarbete med Leonardo DiCaprio och hans kamp för att skydda ekosystemet och djuren i världen.

De kändisar som syns i videon är inga mindre än Justin Bieber , Ariana Grande ,Halsey , Zac Brown , Brendon Uire, Haliee Stainfeld, Wiz Khalifa , Snoop Dogg , Kevin Hart , Adam Levine , Shawn Mendes, Charlie Puth, SIA, Miley Cyrus , Lil Jon, Rita Ora , Miguel, Katy Perry , Lil Yachty , Ed Sheeran , Meghan Trainor , Joel Embiid , Tory Lanez , Leonardo DiCaprio , John Legend , PSY , Bad Bunny, Kris Wu, Backstreet Boys och Lil Dicky själv!

Se videon här!

+1
11 Apr. 11:34
341

Justin Bieber ska göra ny musik 2019!

Justin Bieber är tillbaka, nu ska han göra musik med Lil Dicky som släpps snart!

3 Apr. 08:41
1161

Justin Bieber och Hailey Baldwin får ta emot hat efter sitt aprilskämt!

Bieber la upp en bild på ett ultraljud på sin Instagram och berättade att de ska bli föräldrar Något Bieber ansåg som ett oskyldigt skämt.

+3
1 Apr. 21:22
1588

Ska Justin Bieber och Hailey Baldwin bli föräldrar?

Efter ett par bilder på Instagram undrar nu fans om paret väntar sitt första barn!