Taylor Swift i konflikt med kändismanagern Scooter Braun!

Apega/WENN.com
I ett inlägg på sin Tumblr går Swift till attack mot Braun och anklagar honom för bland annat mobbing och att han nu bestulit henne på sitt livsverk.
I inlägget skriver Swift hur hon i många år försökt köpa tillbaka rättigheterna till sin musik men när det inte gick bytte hon skivbolag och ska släppa sitt första nya album i augusti i år.

”Jag fick veta om Scooter Brauns köp av mina mastrar samtidigt som det meddelades till resten av världen.
Allt jag kunde tänka på var den oupphörliga, manipulativa mobbningen som jag utsatts för, och han ansvarat för i åratal. Som när Kim Kardashian orkestrerade hur en olaglig inspelning av ett telefonsamtal läcktes och Scooter sen fick sina två klienter att mobba mig online angående det. Eller när hans klient Kanye West släppte en hämndporr-musikvideo där han strippade min kropp naken. Nu har Scooter lagt beslag på mitt livsverk som jag inte fått möjlighet att köpa. I princip kommer mitt musikaliska arv nu att ligga i händerna på någon som försökt demontera det”
Skriver Swift i sitt inlägg

Det Swift kallar för ”hämndporr-musikvideo” är Kanye Wests musikvideo till låten ”Famous” från 2016 där han bland annat rappar om henne med orden: ”Det känns som att Taylor och jag fortfarande kommer att ha sex, jag gjorde den bitchen känd”. Taylor Swift ska då ha blivit rasande, men West och Kardashian hävdade att hon godkänt texten på förhand.
Kim Kardashian släppte då en ljudfil av ett telefonsamtal där det tycks som att Swift faktiskt godkänner Kanye Wests textrader.

Nu har Justin Bieber lagt upp en bild på sin Instagram av Scooter Braun och Kanye West där han taggade Swift och skrev ”Hur läget Taylor Swift”
Och på Instagram försvarar Justin Bieber sin manager:

”Scooter har stått upp för dig ända sedan du så älskvärt lät mig vara förband åt dig. Genom åren har våra vägar inte korsats så att vi har kunnat prata om våra skiljaktigheter och frustrationer. Så att du nu tar till sociala medier för att få folk att hata på Scooter är inte rättvist. Vad försökte du
Publicerad 2 Juli 11:42
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer Taylor Swift m.m.

+7
19 Sep. 20:31
670

Bildspecial - Sofia Richie x Missguided Launch Party

+2
17 Sep. 09:42
2429

Hailey Bieber ryter ifrån efter kritiken mot sitt äktenskap!

Sedan Justin och Hailey Bieber gifte sig förra året har paret fått enorma mängder hat. Nu ryter modellen ifrån till de som lagt sig i realtionen.

+1
5 Sep. 09:23
2552

Justin Bieber öppnar upp om den tuffa tiden!

Berättar om sin psykiska ohälsa och drogmissbruket.

+1
12 Aug. 12:41
1357

Kid Rock till attack mot Taylor Swift!

Kid rock gillar inte Swifts politiska ställningstagande.

19 Juli 16:32
2
1175

Se Taylor Swift i sin första roll!

I en filmversion av musikalen Cats får vi se en bunt kändisar!
Trailer för Cats publicerades under torsdagen och vi kan se flera kända ansikten. Taylor Swift, Jennifer Hudson, Judi Dench, Idris Elba, Jason Derulo är bara några av dem som spelar katter.

28 Juni 18:15
913

Taylor Swifts nya härliga musikvideo!

Taylor Swift har äntligen släppt en till musikvideo!
Denna färgglada musikvideo innehåller många viktiga och politiska åsikter, kan du hitta dem?