Tilde Fröling

15 maj 1980, Stockholm, Sverige
34 år

Magnus Lindqvist
Tilde Fröling är både skådespelerska, programledare och modell. Hon har varit programledare för bland annat Rocky & Drago på Tv6 och Lustgården på Tv3.
RSS feed med Tilde Fröling
Tilde Fröling bilder och skvaller | Allt om Tilde Fröling!
5
34


Röda mattan

Kolla in vimmelbilderna från Chicgalan 2014!

08:38 den 5 september 2014
Kolla in vimmelbilderna från Chicgalan 2014!
Awa Santesson-Sey var vacker som alltid. Chefredaktören Charlotta Flinkenberg var på strålande humör. Träningsprofilen Ida Warg var cool i svart. Nicole Falciani gick all in med en fin galaklänning. Bea Szenfeld. Dominika Peczynski i en spännande huvudbonad. Bobby Oduncu och Jasmine Kara minglade ihop. Tjejerna flockades kring Sean Banan på röda mattan. Ellen Bergström och Daniel Paris matchade varandra finfint! Linda Sundblad riktigt glänste i vimlet! Finklädda Sibel Redzep med sällskap. Naim Josefi med än - blommigt x 2! Zara Larsson hade rosa hårtoppar dagen till ära. Maja Ivarsson med vän. Charlotte Perrelli var på riktigt galahumör. Sara Varga med sällskap (vi älskar hennes hår!) Tilde Fröling valde en mer avslappnad look. Tess Merkel. Linda Lindorff smilade upp sig. Victoria Silvstedt spred Hollywoodglans på galan. Denise Lopez och Martin Björk minglade ihop.
I går hölls den stjärnspäckade Chicgalan 2014 i Stockholm, och flera unga kändisar anlände under kvällen. Självklart har vi de bästa bilderna från röda mattan - klicka på dem och se alltihop!
Kommentera Kommentarer: 3
Relaterade bildserier:

Alex Schulman tar över Paradise Hotel!

13:45 den 28 maj 2010
Alex Schulman tar över Paradise Hotel!
Alex med fru! Alex tar nu över rollen från Tilde Fröling!
Bloggprofilen och författaren Axel Schulman tar nu över rollen som programledare för det populära TV-programmet "Paradise Hotel" efter Tilde Fröling! Alex har länge visat ett stort intresse för programmet på sin blogg och produktionsbolaget MTG TV:s presschef Max Lagerbäck bekräftar uppgiften; "Alex är en stark karaktär som vi tror kommer fungera alldeles utmärkt för Paradise Hotel, inte minst för att han har ett brinnade intresse för programmet".

Vi tror också att Alex passar perfekt som programledare för "Paradise Hotel"! Programmet börjar att spelas in i Colombia under slutet av sommaren och sänds i höst på kanal 6! Något att se fram emot med andra ord! (Källa: Devote och Dagens Media)
Kommentera Kommentarer: 3
Relaterade bildserier:

Röda mattan

Kevin Borg myste med sin fästmö på premiären av Grease!

12:01 den 5 februari 2010
Kevin Borg myste med sin fästmö på premiären av Grease!
Kevin Borg myste med sin fästmö på premiären av Grease! Kevin Borg myste med sin fästmö på premiären av Grease! Puss! Den före detta modellen Emma Sjöberg var där. Rafael Edholm. Tilde Fröling. Anna Olausson och Markku Saarinen Anders Berglund med sällskap. Calle Norlén med vän. Ingela Pling Forssman med väninna. Andreas Lundstedt från Alcazar med sällskap. Prins Carl Philips före detta flickvän Emma Pernald. Danny Saucedo Christer Lindarw var där. Nanne Grönwall med sin man. Statsminister Fredrik Reinfeldt. Rickard Wolf. Fares Fares var där. Lars Anrell Fares Fares och Andreas Wilsson Rachel Molin. Henrik Hjelt med sällskap. Anna Book. Linus Wahlgren med sällskap. Rafael Edholm Lars Åke Wilhelmsson med sällskap. Anders Berglund med sällskap. Erik Segerstedt med sällskap. Anders Lundin med sin fru. Sebastian Karlsson.
I går hade den svenska versionen av succémusikalen Grease premiär på Göta Lejon i Stockholm. Det var en glad skara kändisar som hade samlats på röda mattan för att få se denna high school-musikal i svensk tappning. Den kvinnliga huvudrollen Sandy spelas av söta Marie Serneholt och den manliga huvudrollen Danny spelas av Sebastian Karlsson från idol. Sötast och gladast av alla var nog ändå Kevin Borg som var på premiär med sin numera fästmö Sofia. Kevin är ju själv veteran inom musikalsammanhang då han själv har spelat Troy i den svenska versionen av High School Musical. Ta en titt vilka fler som figurerade på röda mattan denna kväll!

Rösta!

Ska du se Grease?


Kommentera Kommentarer: 7
Relaterade bildserier:

Senaste nytt

Tilde Fröling leder nya skandalsåpan!

12:08 den 13 augusti 2009
Heja Tilde!
Ja, så är det äntligen dags för den skandalomsusade såpan Paradise Hotels comeback! Realityserien har tidigare gått på TV4 och nu är det alltså dags igen, fast på TV6! Kommer ni ihåg vad den gick ut på? En massa singelkillar och singeltjejer ska leva tillsammans på en paradisö under en period, sist kvar vinner! Kändisar som Natacha Peyre, Marie Plosjö och Olinda Borggren har varit med tidigare - bäddat för drama helt enkelt! 50 avsnitt kommer att spelas in under hösten i Mexiko med start i mitten av september. Vi väntar med spänning! (Källa: Aftonbladet)

Så här såg det ut 2004:
Kommentera Kommentarer: 1
Relaterade bildserier:

Kändisfest!

Sexigt vårparty med Bingo Rimér!

16:19 den 3 april 2009
Sexigt vårparty med Bingo Rimér!
Andreas Carlsson och vän Mika Svensson och Erika Killén Katarina Hurtig Erica Johansson Adam Tensta Tilde Fröling Bibgo Rimér och Svante Tegnér Martin Johansson aka Miss Inga och vän
När vårt svenska svar på Hugh Heffner, Bingo Rimér, bjuder in till fest brukar det bli kändistätt. Igår var det Sexy by Sweden som hade "Spring Party" med en fotoutställning. Temat? Gudinnor! Några kändisar på plats: Made in Swedens Andreas Carlsson, bloggerskan Katrin Zytomierska, sångaren Adam Tensta och sist men inte mist, glamourmodellen Natacha Peyre!
Kommentera Kommentarer: 20
Relaterade bildserier: