Topplista: Kändisvärldens värsta otrohetsskandaler!

Att vara rik och berömd betyder att du får mingla med några av världens vackraste personer, och som om inte det vore nog kastar fansen sig själva över dig dagligen. Det glamorösa livet är fullt med frestelser och de kan vara svårt att behålla moralen! Alla har olika sätt att hantera frestelserna. Vissa Kändispar så som Will & Jada Smith och Myrna & Morgan Freeman har så kallade "öppna äktenskap" vilket betyder att utan konsekvenser kan spendera natten med vem de vill. Vissa är serie-dejtare så som Joe Jonas och Paris Hilton och vissa är helt enkelt otrogna mot sina partners.

Vi har gjort en lista över de kändisvärldens 20 värsta otrohetsskandaler - Det gamla talesättet "En gång otrogen, alltid otrogen" har aldrig känts mer rätt!

Klicka på småbilderna för att läsa mer...
Brad Pitt & Angelina Jolie
20. Brad Pitt och Angelina Jolie blev ihop när de filmade "Mr & Mrs Smith" tillsammans. Brad var däremot förlovad med Jennifer Aniston och vi är rätt så säkra på att de två romanserna överlappade innan han gjorde slut med Jennifer.
Justin Timberlake & Britney Spears
19. Justin Timberlake & Britney Spears var det ultimata stjärnparet i slutet av 90-talet tills Britney var otrogen mot honom. Justin skrev låten "Cry me a river" om otroheten och refrängen "You don't have to say, what you did. I already know, I found out from him" talar för sig själv!
Ozzy Osbourne & Sharon Osbourne
18. Ozzy Osbourne hoppade i säng med familjens barnsköterska ett par gånger under 80-talet. Ozzys fru Sharon Osbourne skrev av det som ett "fyllemisstag" och paret har nu varit lyckligt gifta i nästan 30 år!
Madonna & Guy Ritchie
17. Ryktet är att den verkliga orsaken bakom Madonna och Guy Ritchie skilsmässa var Madonna påstådda affär med baseboll-stjärnan Alex Rodriguez! Alex ex-fru sa till pressen att han hade sagt till henne att Madonna och han var "spirituella själsfränder".
Rebecca Loos & David Beckham
16. David Beckham hade en affär med sin personliga assistent Rebecca Loos 2004. Det satte hans äktenskap med Victoria Beckham i gungning men de klarade sig igenom det. Victoria sa senare till W Magazne att otroheten i slutändan gjorde deras äktenskap starkare.
Usher
15. Usher var otrogen mot sin dåvarande flickvän Rozonda "Chilli" Thomas med flera fans. Han fick senare så dåligt samvete att han skrev albumet "Confessions" som var inspirerat av hans riskabla kärleksäventyr.
Tori Spelling med familj
14. Tori Spelling förhållande med maken Dean McDermott hade sin början i en affär 2005 medans de båda var gifta med andra personer...
Meg Ryan
13. Meg Ryan hoppade i säng med Russell Crow när de båda medverkade i en film tillsammans. Hon var då gift med Dennis Quaid. Hon har försökt rättfärdiga det med att säga att hennes make inte heller var trogen mot henne speciellt länge...
LeAnn Rimes & Eddie Cibrian
12. LeAnn Rimes & Eddie Cibrian började dejta när de fortfarande var gifta med andra, och vad som gör det ännu värre var att de var så öppna med det! De fotades ute på dejter över hela Hollywood...
Josh Duhamel & Fergie
11. Josh Duhamel gjorde en stor skandal när han var otrogen med en lyxstrippa mot sin fru sedan nio månader, Fergie. Fergie förlät honom och de är fortfarande tillsammans.
Jude Law & Sienna Miller
10. Jude Law var otrogen mot sin dåvarande fästmö, Sienna Miller med hans barns barnskötare år 2005. Sienna sa till Sun Magazine att hon insåg att han bara hade använt henne för sex, men det verkar som om allt är förlåtet fem år senare för nu är de tillsammans igen och verkar vara lyckligare än någonsin! Vi älskar lyckliga slut.
Hugh Grant
9. Hugh Grant blev arresterad när han köpte sex av en prostituerad. Vi behöver väl knappast säga att hans dåvarande fru Elizabeth Hurley snabbt tog ut en skilsmässa!
Mick Jagger
8. Mick Jagger har skaffat sig ett riktigt rykte efter att han blivit linkad till ändlösa kvinnor, inklusive sin barnsköterska som hävdar att de hade sex bara timmar efter att han anställt henne. Han har varit gift två gånger och har 7 barn tillsammans med 4 olika kvinnor.
Gene Simmons
7. Har haft sex med ändlöst många kvinnor medans han var i ett långtidsförhållande med mamman till hans barn, Shannon Tweed. Han har också haft ett flertal sexband läckta från hans äventyrliga möten.
Charlie Sheen & Denise Richards
6. Denise Richards avslutade sitt tre år långa äktenskap med Charlie Sheen efter att hon hittade honom i sängen i ett hotellrum med en annan kvinna. Det verkar som om Charlie är en kvinnokarl både på TV och i verkligheten!
Snoop Dog
5. I en exklusiv intervju med Rolling Stone avslöjade Snoop Dog att hans äktenskap nästan föll samman år 2004 eftersom han tog sin familj för givet och hade alldeles för roligt som "kungen av ett sex-gäng". Hans fru tvingade honom slutligen att välja: henne eller "slamporna" och det verkar som om han gjorde det rätta valet! Han lovar dyrt och heligt att han nu är en bättre man.
Woody Allen
4. Woody Allen har erkänt att han hade en affär med hans dåvarande fru Mia Farrows dotter, Soon-Yi-Previn. De gifte sig senare år 1997 och har nu två barn.
David Letterman
3. David Letterman gjorde en stor skandal förra året när det avslöjades att han hade haft affärer med flera arbetare av hans shows produktionsteam. David bad öppet om förlåtelse på sin show till hans fru och barn.
Jesse James & Sandra Bullock
2. Det var svårt att välja mellan Tiger och Jesse, men Jesse James kom slutligen tvåa eftersom vi tycker att det är något tvivelaktigt med en man som tidigare varit gift med en strippa. Hur som helst tycker vi fortfarande synd om hans ex-fru Sandra Bullock som han bedrog med flera olika tatuerade motorcykelbrudar.
Elin Nordegren & Tiger Woods
Bildbyrå: WENN.com
1. Utåt var de den perfekta familjen, men det visade sig att Tiger Woods hade bedragit sin fru Elin Nordegren med otaliga strippor, prostituerade, bartenders, glamourmodeller under flera år! Hela skandalen avslöjades tidigare i år och parets skilsmässa har precis blivit klar.
Publicerad 26 Okt. 2010 15:07
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer Skandal kändis m.m.

+1
11 Apr. 2018 10:05
4
4613

Tristan Thompson otrogen mot Khole Kardashian!

Se videon här!

+1
9 Juni 2017 09:11
1813

Samir och Sigrid kysser varandra

+5
23 Sep. 2016 15:08
3808

Lista över de bäst betalda manliga tv-skådisarna!

Topplistan domineras av en enda tv-serie

+7
19 Apr. 2016 11:21
4464

De här är världens stiligaste kändismän!

Kändisvärldens stiligaste män har listats - ta reda på vilka de är

29 Dec. 2015 08:29
1
2098

Den mest piratkopierade serien under 2015!

Toppar listan för fjärde året i rad

+9
9 Dec. 2015 09:52
1977

The Best Paid Musicians in 2015!

Ta reda på vilken musiker som drog in mest pengar av alla

+9
8 Nov. 2015 18:02
6
6080

De 10 sexigaste manliga kändisarna 2015!

Det här är våran topplista över de 10 sexigaste männen 2015 - har vi missat någon?