Den här veckans sämst klädda kändisar!

Åh vi har en enda stor röra att bjuda dig på den här veckan! Kända för att klä sig dåligt, som Tori Spelling, Kat Von D och Mya har varit ute och deltagit på fester, så du vet att det garanterat är en galen och föga smickrande historia att skratta åt nedan!
Tori Spelling blå klänning
9. Vi vet inte exakt vad Tori Spelling har gjort med sina bröst och ansikte de senaste åren, men hon ser konstig ut. Hennes märkliga styling syns verkligen på Röda mattan, göm den där urringingen Tori! Vad är det du bär, en blomma? Vi fattar inte, nej tack!
Selma Blair maxi långklänning mönstrad
8. Vissa magasin menar att Selma Blair har en fantastisk gravid-stil och vi håller typ med, fram till nu! Hon ser obekväm ut i alla sina kläder och fortsätter att välja färger och mönster som bara får henne att se konstig ut. Kan inte någon hjälpa henne?
Kim Kardashian svart höga short militärgrön topp
7. Kim Kardashian är vanligtvis bra på att klä sig rätt för sina kurvor, men i de här långa shortsen med hög midja gjorde hon ett stort misstag! Skorna skär dessutom av hennes ben byxornna får henne bara att se större ut och toppen gör ingenting för att visa upp hennes fina figur. FEL!
Vanessa Hudgens lockigt hår
6. Vanessa Hudgens visar ännu en gång att boho kan bli fel. det handlar om att mixa på bästa möjliga vis, inte bara låta lager på lager hänga. Säckigt värre!
Naomi Watts klänning volang
5. Snacka om hängigt som en säck! Naomi Watts ser verkligen bra ut efter sina graviditeter men det skulle du aldrig kunna gissa när du ser henne i den här klänningen. Det blommiga mönstret är sött nog, volangerna får henne bara att se gravid ut igen!
Daisy Lowe maxi långklänning blommig
4. Daisy Lowe har försökt lite för mycket på senaste tiden. Klänningen hade verkligen varit superfin om den bara fått vara som den är. Istället tog hon i för mycket med de där bootsen och den tunga jackan. Ta en stil i taget gumman!
LA Ink's, Kat Von D, ute och promenerar i Hollywood rockstil svart avklippt linne
3. Kat Von D ser ut att behöva duscha! Hennes hår ser hemskt ut och det gör faktiskt hela hon med. Vi vet att det är den stilen hon satsar på, men hon kan väl i alla fall välja plagg som är smickrande till hennes figur och tvätta håret...
Mya ska uppträda på Haze Nightclub på Aria på City Center rosa klänning enaxlad med silverdetaljer
2. Oooh Mya nej! den här klänningen kramar åt och visar upp helt fel stöllen på din kropp! Omlottdetaljerna får henne att se mycket större ut än vad hon är runt magen och är ingen hitt. Speciellt inte när benen inte är så tränade som de en gång var...
Nicki Minaj kameltå stort fluffigt hår
Bildbyrå: WENN.com
1. Ok vi alla undrar och ser fram emot vad Nicki Minaj ska bära härnäst. Men det betyder inte att du ska ta det som inspiration. Om någon av er gick runt med den här löjliga kamel-tån hade ni åkt dit av modepolisen innan du ens gått utanför dörren!
Publicerad 11 Apr. 2011 19:35
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer Sämst klädda kändisar m.m.

+8
18 Okt. 18:40
2518

Bildspecial - Kändisar som har gjort plastikkirurgi

+6
10 Dec. 2017 16:03
1746

Svårt att komma på julklapp men du har cashen? Gör som Hollywoodkändisarna!

Köp badkar, ponny, snö, bil och blingbling i miljonklassen

+9
13 Nov. 2017 07:47
2803

De bäst och sämst klädda kändisarna på MTV:s European Music Awards 2017

Håller ni med eller inte?

+2
26 Apr. 2017 21:00
379

Njae, det här var väl inte så lyckat Kelly Osbourne?

Kelly Osbourne får noll stilpoäng här

+2
18 Apr. 2017 20:55
261

Aaron Carter älskar sin trashiga stil!

Det här var väl inte så snyggt Aaron Carter?

+2
14 Apr. 2017 08:12
2
1685

Vad har du satt på dig Nelly Furtado?

Det här var väl inte så snyggt Nelly Furtado?