Travis Scott vill se ASAP Rocky frisläppt!

Adam Bielawski/WENN.com
Det var på lördagen under sitt uppträdande på Wireless Festival i London rapparen Travis Scott, 28, krävde att ASAP Rocky skulle släppas fri från sin häktning i Sverige.
Från scen ska man ha hört Travis säga
– Släpp Rocky! Släpp Rocky!

ASAP Rocky är häktad i Sverige misstänkt för en misshandel som inträffade söndagen förra veckan. Han hade då gripits av polis efter sin spelning på Smash-festivalen natten mellan tisdagen och onsdagen.
Händelsen filmades och i klippet ser man hur rapparen kastar ner en man på marken. Därefter utdelar hans entourage sparkar och slag mot den liggande mannen.
ASAP Rocky har hela tiden hävdat sin oskuld. På sociala medier har han lagt upp egna klipp från händelsen som visar hur två män följer efter rapparen och hans team. Trots att han upprepade gånger ber männen att lämna dem i fred så fortsätter de att följa efter.
I klippet ses även en av männen slå sina hörlurar i huvudet på ASAP:s livvakt och kvinnan som filmar händelseförloppet säger att männen tafsat på både henne och en väninna.

När domen att ASAP Rocky skulle fortsätta sitta häktad sa hans advokat, Henrik Olsson Lilja, att rapparen inte var nöjd med beslutet.

– Han är bedrövad över det här. Det är väldigt svårt att förstå att han blev häktad. Han känner att det här är ett slag mot hans fans, hans team och hela verksamheten, sa Olsson Lilja.

Åklagaren hade i sin tur yrkat på att ASAP Rocky skulle häktas för grov misshandel.

– Jag är av den uppfattningen att det i nuläget finns sannolika skäl för grov misshandel för att det är flera personer som ger sig på en person som ligger ner. Och att man som det verkar ska ha använt tillhyggen. Skadorna är inte ringa, sa Fredrik Karlsson.

Beslutet om häktning innebär att ASAP Rocky tvingas ställa in flera av sina kommande spelningar. Bland annat har han fått ställa in spelningar i Norge, Polen, Irland och England, och förmodligen kommer han att få ställa in samtliga planerade spelningar i juli, rapporterar Nöjesbladet.
Apega/WENN.com
Publicerad 8 Juli 17:53
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.
Mer om:

mer Skvaller m.m.

+2
Idag 13:21
765

Kylie Jenner och Travis Scott delar med sig av intima detaljer!

I en intervju med tidningen Playboy delar paret med sig om sitt sexliv efter barn.

+2
Idag 09:42
931

Hailey Bieber ryter ifrån efter kritiken mot sitt äktenskap!

Sedan Justin och Hailey Bieber gifte sig förra året har paret fått enorma mängder hat. Nu ryter modellen ifrån till de som lagt sig i realtionen.

+2
Igår 16:43
1942

Isabella Löwengrips på resande fot med nya kärleken!

Isabella befinner sig just nu i Kenya tillsammans med välgörenhetsorganisationen Hand in Hand Sweden och med sig har hon Erik Selin.

12 Sep. 12:43
1
567

Mille Bobby Brown gör film med Netflix!

Millie Bobby Brown och hennes syster ska producera en film till Netflix.

+1
11 Sep. 13:45
1249

Paow har haft ett riktigt tufft år!

Efter lång tid så har Paow valt att uppdatera sin blogg med ett väldigt öppet inlägg.

+2
10 Sep. 13:21
2339

Kim Kardashian West fruktar för systerns liv!

I det senaste avsnittet av ”Keeping up with the Kardashians” får man se hur Kim Kardashian West oroar för sin systers liv efter en oväntat upptäckt.

+1
10 Sep. 09:23
1426

Demi Lovato hyllas för sin ärliga bild!

På Instagram visar stjärnan upp en oredigerad bild på sig själv i bikini.