Travis Scott vill se ASAP Rocky frisläppt!

Adam Bielawski/WENN.com
Det var på lördagen under sitt uppträdande på Wireless Festival i London rapparen Travis Scott, 28, krävde att ASAP Rocky skulle släppas fri från sin häktning i Sverige.
Från scen ska man ha hört Travis säga
– Släpp Rocky! Släpp Rocky!

ASAP Rocky är häktad i Sverige misstänkt för en misshandel som inträffade söndagen förra veckan. Han hade då gripits av polis efter sin spelning på Smash-festivalen natten mellan tisdagen och onsdagen.
Händelsen filmades och i klippet ser man hur rapparen kastar ner en man på marken. Därefter utdelar hans entourage sparkar och slag mot den liggande mannen.
ASAP Rocky har hela tiden hävdat sin oskuld. På sociala medier har han lagt upp egna klipp från händelsen som visar hur två män följer efter rapparen och hans team. Trots att han upprepade gånger ber männen att lämna dem i fred så fortsätter de att följa efter.
I klippet ses även en av männen slå sina hörlurar i huvudet på ASAP:s livvakt och kvinnan som filmar händelseförloppet säger att männen tafsat på både henne och en väninna.

När domen att ASAP Rocky skulle fortsätta sitta häktad sa hans advokat, Henrik Olsson Lilja, att rapparen inte var nöjd med beslutet.

– Han är bedrövad över det här. Det är väldigt svårt att förstå att han blev häktad. Han känner att det här är ett slag mot hans fans, hans team och hela verksamheten, sa Olsson Lilja.

Åklagaren hade i sin tur yrkat på att ASAP Rocky skulle häktas för grov misshandel.

– Jag är av den uppfattningen att det i nuläget finns sannolika skäl för grov misshandel för att det är flera personer som ger sig på en person som ligger ner. Och att man som det verkar ska ha använt tillhyggen. Skadorna är inte ringa, sa Fredrik Karlsson.

Beslutet om häktning innebär att ASAP Rocky tvingas ställa in flera av sina kommande spelningar. Bland annat har han fått ställa in spelningar i Norge, Polen, Irland och England, och förmodligen kommer han att få ställa in samtliga planerade spelningar i juli, rapporterar Nöjesbladet.
Apega/WENN.com
Publicerad 8 Juli 17:53
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.
Mer om:
19 Juli 09:21
530

Cardi B ställer in sitt framträdande på Way Out West!

Hon är en av festivalens stora akter!

+4
18 Juli 13:21
1018

Sarah Hyland och Wells Adams har förlovat sig!

Modern Family stjärnan delade med sig av de glada nyheterna på sin Instagram.

+1
18 Juli 09:32
707

Madonna slår tillbaka mot kritiken i en ny video!

Stjärnan har kritiserats flitigt under den senaste tiden i flera sammanhang. Nu ger hon ett kaxigt svar i form av en väldigt provocerad video på Instagram.

17 Juli 18:54
1303

Se Jennifer Lopez i nya ”Hustler” trailern!

Jennifer Lopez har varit i New York för att filma hennes nya film, en film som handlar om en strippklubb och dess drama. Filmen, som ska vara en modern tolkning på Robin Hood, har flera stora stjärnor so gästar bland annat Constance Wu, Cardi B, Keke Palmer, Lili Reinhart, Julia Stiles och Lizzo

17 Juli 12:49
467

R Kelly nekas borgen!

Efter flera misstänkta sexbrott mot unga kvinnor nekas nu stjärnan R Kelly att släppas mot borgenssumman.

+1
17 Juli 09:23
515

Svenskan pekas ut som stjärnans nya kärlek!

Skådespelaren Michael Sheen och svenska skådespelaren Anna Lundberg pekas ut som det nya heta paret.

+9
16 Juli 18:43
1868

Kylie Jenner tog med sina vänner på en lyxresa!

Och gav dem massor av gratis saker!

+1
16 Juli 14:23
629

Jake Paul och Tana Mongeau har bestäm bröllopsdatum!

Och det är inte lång tid kvar.

16 Juli 09:23
1513

Han ska spela Elvis Presley!

Austin Butler ska spela kungen av rock’n’roll och tar rollen från Harry Styles och Ansel Elgort.