Tuva Novotny

12 september 1980, Stockholm, Sverige
34 år

Tuva Novotnys karriär startade i TV-såpan Skilda världar. Sedan dess har hon medverkat i många svenska filmer och även filmer från bland annat Danmark, England, Tjeckien, Nya Zeeland och Nederländerna/Japan.
RSS feed med Tuva Novotny
Tuva Novotny bilder och skvaller | Allt om Tuva Novotny!
3
6


Julia Roberts spår att en ny svensk stjärna har fötts!

15:56 den 29 september 2010
Julia Roberts spår att en ny svensk stjärna har fötts!
Snart får Malin Åkerman, Peter Stormare, Alexander Skarsgård & Noomi Rapace se upp, i alla fall om man ska tro Julia Roberts! Julia Roberts skådespelade nyligen i filmen Eat, Pray, Love tillsammans med den svenska Tuva Novotny (senast sedd i Bröllopsfotografen) och nu säger Julia till Aftonbladet att hon är övertygad om att Tuva kommer kunna slå in sig var hon än vill och att Hollywood kommer vara rena barnleken för henne.

Julia sa: "Tuvas rollfigur är mycket krävande. Jag var så imponerad av hennes självständiga stil att jag tror att jag såg upp till henne resten av filmen. Vi står där mitt i folkmängden och hon skriker och rabblar på italienska. Det var så imponerande. Hon var verkligen rolig att umgås med, tillbringa tid med och jag lärde känna henne lite. Dessutom gjorde hon en verkligt bra insats."

Jösses, nu är tiden verkligen rätt för alla er med skådespelardrömmar! Hollywood verkar inte kunna få nog av svenskarna! Se filmtrailern till Eat, Pray Love nedan:
You need Flash player 8+ and JavaScript enabled to view this video.
Kommentera Kommentarer: 1
Relaterade bildserier:

Röda mattan

Kändistätt på galapremiären av "Bröllopsfotografen"!

13:36 den 13 oktober 2009
Kändistätt på galapremiären av "Bröllopsfotografen"!
Gathania Holmgren med sällskap Hanna Hedlund och Nanne Grönwall Robert Aschberg med dotter Calle Schulman med sällskap Marie Plosjö Mi Ridell med sällskap Sarah Dawn Finer med sällskap Tuva Novotny (spelar en av huvudrollerna) Jesper Salén med sällskap Johanna Strömberg Pekka Heino och Eric Christiansen Josefin Crafoord med son Unni Drougge med sällskap Helena Puhakka Thabo Motsieloa med sällskap Christian Lundqvist och Jesper Blomqvist Petra Mede med sällskap Robert Wells med sällskap Michael Nyqvist med sällskap Marko Kristian Lehtosalo med sällskap Jonas Hallberg och Lars Wallin Johannes Brost med dotter Daniel Nyhlén och Malin Torkelsdotter Poole.. på fel sida om kameralinsen? Björn Starrin (spelar en av huvudrollerna) med sällskap
Tuva Novotny, Björn Starrin, Johannes Brost och Kjell Bergqvist spelar alla i den nya svenska filmen "Bröllopsfotografen" som hade galapremiär igår på biografen Rigoletto. Kul att se att så många kändisar var på plats och som vanligt var det en fri dresscode som gällde och vi tycker att det var Tuva som lyckades tolka denna bäst. Filmen verkar i alla fall superkul, ta bara en titt på trailern!

Kommentera Kommentarer: 1
Relaterade bildserier:

Senaste nytt

Tuva Novotny i ny film med Julia Roberts!

13:52 den 1 september 2009
Wow! Svenska Tuva Novotny befinner sig i Rom för att spela in en stjärnspäckad dramafilm med namnet: "Eat, pray, love" . Filmens stora stjärna är ingen mindre än Julia Roberts, men andra stjärnor som Javier Bardem och James Franco är också med. Tydligen är det inte klart vilken roll Tuva kommer att få, men förmodligen kommer hon att spela en svenska som blir vän med Julias karaktär. Så kul, grattis Tuva!
Kommentera Kommentarer: 4
Relaterade bildserier: