Ulrik Munther

18 februari 1994, Sverige, Kungsbacka utanför Göteborg
21 år

Ulrik Munther är en svensk artist och låtyskrvare. Ulrik vann lilla Melodifestivalen 2009 med det egna låter "En vanlig dag". Ulrik är ett internetfenomen som blev internationellt känd efter att ha gjort en cover på Lady Gagas låt "Born This Way". År 2010 fick han skrivkontrakt med Universal Music och 2011 kommer hans debutalbum ut.
Svensk
RSS feed med Ulrik Munther
Ulrik Munther bilder och skvaller | Allt om Ulrik Munther!
15
36


Senaste nytt

Den absolut skönaste helgmusiken!

13:08 den 13 februari 2015
Efter en lång och hård vecka är det dags att varva ner med lite skön helgmusik! Vi har satt ihop en blandning av gamla och nya låtar, från exempelv...LÄS MER ▶
Kommentera Kommentarer: 0
Taggar: Musikvideo

Senaste nytt

Ny video från Ulrik Munther!

13:01 den 28 oktober 2014
Ulrik Munther har precis släppt en ny singel och video med titeln “Jag vet inte hur man gör”. Låten är ett samarbete mellan Jonas Gardell, s...LÄS MER ▶
Kommentera Kommentarer: 1

Röda mattan

Mingel! Spana in stjärnorna som hängde på Rockbjörnen 2013!

12:31 den 29 augusti 2013
Mingel! Spana in stjärnorna som hängde på Rockbjörnen 2013!
Erik Segerstedt smilade upp sig för kamerorna. Malin Berghagen var sugen på en musikkväll. Janet Leon var riktigt cool i militärmönstrat. Robin Stjernberg tog tillfället i akt och poserade hårt. Lars Wallin med sällskap. Ensam vid ett träd stod sångaren Ulrik Munther och hängde. Lyxfällans Patrik Grimlund minglade med Kicken. Vackra Elin Lanto i vimlet. Molly Sandén riktigt strålade - och var skojfrisk kvällen till ära. Nyblivna singeln Molly Pettersson Hammar var på samma fest som exet Robin Stjernberg. Tjejerna från Timoteij, Johanna Pettersson, Bodil Bergström, Cecilia Kallin och Elina Thorsell, var oskiljaktiga - som vanligt! Sean Banan verkade hitta en banan i stuprännan. Snygga Zara Larsson vann två priser under kvällen, men stannade inte på efterfesten. "Jag har skola i morgon", förklarade hon. Josefin Sundström med sällskap. Yohio hade färgat håret. Designern Naim Josefi var ballast på festen, och mest välmatchad. Sara Varga. Cissi Wallin verkade inte helnöjd, av hennes ansiktsuttryck att döma. Oscar Zia charmade kamerorna. Tjejerna från Stockholm Syndrome satsade på stenansikten. Kim Cesarion.
I går hölls den årliga musikgalan Rockbjörnen på Gröna Lund i Stockholm. Självklart lockade det Sveriges kändisar till jippot, och vi spanade in flera kända ansikten i vimlet. Oscar Zia och Anton Ewald var kvällens ögongodis medan Sean Banan spexade riktigt rejält. Klicka på bilderna och kolla in minglet från Rockbjörnen!
Kommentera Kommentarer: 1
Relaterade bildserier:

Senaste nytt

Därför är svenska kvinnor helst otrogna med Sean Banan!

20:18 den 8 mars 2013
Gubbarna i Ravaillacz ligger i toppen. Robin Stjernberg och David Lindgren var inga favoriter hos kvinnorna. Anton Ewald hamnar på en sjundeplats. Ralf Gyllenhammar och Sean Banan är åtråvärda hos svenska kvinnor. Det var inte så många som ville vara otrogna med Yohio.
Det är endast en kvinna som deltar i finalen av Melodifestivalen i år, och därför är allt fokus på männen. Otrohetssajten Victoria Milan gj...LÄS MER ▶
Kommentera Kommentarer: 0

Senaste nytt

Han blir årets vinnare i Melodifestivalen enligt oddsen!

08:37 den 7 mars 2013
Han blir årets vinnare i Melodifestivalen enligt oddsen!
Ralf Gyllenhammar ligger i topp. YOHIO är förhandstippad vinnare. Tommy Körberg och Claes Malmberg hamnar i botten enligt bettingbolagen. Ulrik Munther kan komma trea. Vem blir årets Loreen?
På lördag är det dags för finalen av årets omgång av Melodifestivalen, och det är åtta namn som står inför kampen i Friends Arena i Stockho...LÄS MER ▶
Kommentera Kommentarer: 0

Röda mattan

Moderiktigt kändismingel på Café Opera i Stockholm!

11:47 den 6 februari 2013
Moderiktigt kändismingel på Café Opera i Stockholm!
Gry Forsell visade upp sitt strålande leende. Festfixaren Micael Bindefeld hälsade gästerna välkomna. Snyggingarna Andreas Lundstedt och Peter Jöback poserade vant bredvid varandra. Peter Forsberg vågade sig ut på modekalas. Sibel Redzep har vi inte hört mycket av på senaste tiden - men hon är en flitig vimlare. Bingo Rimér och Daniel da Silva matchade varandra i röda jackor. Bloggerskan Angelica Svensson i en underbar skapelse. Moderiktiga Cimon Lundberg gick lite väl hårt ut när han bestämde sig för helblommigt från topp till tå. Statsministersonen Gustaf Reinfeldt tog med sig sitt största leende och ett sällskapet Sophie Angner i en somrig klänning på modefest. Daphne Leon missar aldrig en kändisfest. Skönsjungande Ulrik Munther visade upp sina modeskills. Dominika Peczynski i en mindre rolig klänning. Snygg, snyggare, Linda Sundblad.
I går var det Stockholm Fashion Week-party på Café Opera i Stockholm med festfixaren Micael Bindefeld i spetsen. Röda mattan-vimlet bjöd på välklädda modesvenskar i vanlig ordning, men vad är en modefest utan ett par riktiga floppar? Vi har spanat lite närmare på vad kändisarna hade på sig, så klicka på bilderna för att få en glimt av hur det såg ut på röda mattan!
Kommentera Kommentarer: 0
Relaterade bildserier: