Vänner TV-serie

22 september 1994
Komedi, kärlek
10
57 vinster (1 Golden Globe) och 155 nomineringar
I TV-serien Vänner möter vi sex unga kompisar som bor på Manhattan; Joey, Chandler, Rachel, Phoebe och syskonen Ross och Monica. Vi får följa vännerna genom skratt, kärlek och sorg. Serien utspelar sig ofta i deras lägenhet eller på caféet Central Perk.
NBC (visas på Kanal 5 i Sverige)
RSS feed med Vänner TV-serie
Vänner TV-serie
Visas på:
25
220

Skådis: Monica Geller (Courteney Cox) / Ross Geller (David Schwimmer) / Rachel Green (Jennifer Aniston) / Phoebe Buffay (Lisa Kudrow) / Chandler Bing (Matthew Perry) / Joey Tribbiani (Matt LeBlanc)Senaste nytt

Video: "Vänner" firar 20 år med hyllningsfilm!

10:02 den 23 september 2014
I går var det 20 år sedan det första avsnittet av hitserien Vänner sändes. Warner Bros. firade dagen genom att släppa en 236 sekunder lång v...LÄS MER ▶
Kommentera Kommentarer: 1

Senaste nytt

Video: Här återförenas "Vänner"-stjärnorna efter 10 år!

09:06 den 28 augusti 2014
Det här är förmodligen veckans bästa video. "Vänner"-stjärnorna Jennifer Aniston, Courteney Cox och Lisa Kudrow samlades på Jimmy Kimmel Sho...LÄS MER ▶
Kommentera Kommentarer: 1

V.Ä.N.N.E.R - Vad gör de i dag?

21:16 den 11 juli 2012
DÅ: Jennifer Aniston spelade den bortskämda Rachel Greene som flyttade ihop med sin vän Monica i New York City.

NU: Jennifer har gjort störst succe efter Vänner lades ned. Hon har varit med i hur många romantiska komedier som helst och fick nyligen en egen stjärna på Hollywoods Walk of Fame. THEN: How you doin? Joey Tribbiani (Matt LeBlanc) var gruppens playboy.

NU: Efter serien slutade har Matt varit med i två andra tv-serier. Direkt efter Vänner fick han sin egen spin-offserie som helt enkelt hette Joey. Den handlade om Joey som flyttade till Los Angeles för att lyckas med skådespelarkarriären, och det gick ganska bra för programmet. Från säsong ett. THEN: Den humoristiske Chandler Bing var en av publikens favoriter som spelades av Matthew Perry.

NU: Matthew har haft alkoholproblem, men han har ändå synts i flera filmer efter Vänner. En av de mest uppskattade var 17 Again, där han spelade mot Zac Efron. De fick oss att skratta i tio år! THEN: Monica Geller spelades av Courteney Cox. Hon var Ross hysteriska lillasyster med en förkärlek till att städa.

NOW: Courteney fick sin första Golden Globe-nomination för tv-serien Cougar Town nyligen. Hon har medverkat i många filmer, och har haft återkommande roller i flera tv-serier. THEN: Lisa Kudrow spelade gruppens hippie som publiken föll för direkt.

NOW: Lisas skådespelarkarriär har fortsatt, men hennes största framgång är fortfarande Vänner. Hon har synts i filmer som PS. I Love You, The Other Woman och Happy Endings och har haft en återkommande roll i tv-serien The Comeback. THEN: Ross Geller. Åh, måste vi säga något mer? Galen, söt och smart- han hade allt, och David Schwimmer spelade honom i 10 år.

NOW: David har inte setts som sig själv i filmer sen Vänner, men vi slår vad om att du känner igen hans röst från Madagascar. I tre filmer har han spelat giraffen som får alla att brista ut i skratt. Rachel, Ross, Monica, Joey, Phoebe och Chandler.
Vi kommer fortfarande i håg det sista avsnittet av Vänner som om vi såg det i går - men det har redan gått åtta år sedan tv-serien lades ned! Galet! Tv-serien gjorde alla skådespelarna till miljonärer, men vad sysslar de med i dag? Klicka på bilderna och se vad som hände med Joey, Chandler, Rachel, Monica, Phoebe och Ross!
Kommentera Kommentarer: 5
Relaterade bildserier:

Senaste nytt

David Schwimmer förlovad!

08:19 den 15 mars 2010
Grattis!
Forna Vänner-stjärnan David Schwimmer har precis avslöjat att han har förlovat sig! David har dejtat fotografen Zoe Buckman sedan han träffade henne på ett café i London 2007 i samband med att han spealde in filmen "Run Fatboy Run" och förra veckan så friade han till sin flickvän! Ingen av de har varit gift förut. Grattis!
Kommentera Kommentarer: 4
Relaterade bildserier:

Ursäkta?

Jennifer Aniston och John Mayer ihop.. igen!

08:31 den 16 oktober 2009
Jennifer Aniston och John Mayer ihop.. igen!
De är ett vackert par!
Ja, vad kan man säga? Det verkar helt enkelt som om John Mayer har något som Jennifer Aniston inte kan motstå. Man skulle kunna tro att Jennifer hade fått nog av sin rockare efter det senaste årets tre uppbrott... men så är alltså inte fallet! Efter att de spenderat sommaren på var sin hand säger nu vänner nära paret att de börjat ses igen och att de är nykära igen. Vi får hoppas att det blir fjärde gången gillt för dessa två turturduvor men om det inte håller, snälla Jen- hitta någon bättre! (Källa: USWeekly)
Kommentera Kommentarer: 10
Relaterade bildserier:

Rösta!

Courteney och Nelly - separerade vid födseln?

16:16 den 4 juli 2009
Väldigt sällan hittar man två supersnygga kändisar som man knappt kan se någon skillnad på! Sångerskan Nelly Furtado och Vänner-stjärnan Courteney Cox har dock denna effekt på oss. De båda har härligt höga kindben, mörkt hår och slående blå ögon. Skulle du blanda ihop dem? Berätta för oss om även Du tycker att de är lika!

Rösta!

Separerade vid födseln?


Kommentera Kommentarer: 27
Relaterade bildserier: