Veckans blogg - den fantastiska inspirationsbloggen Moa Emilia!

Veckans blogg
Moa Emilia
Den här veckan får ni inte missa inte kolla in bloggen Moa Emilia - här hämtar vi gärna modeinspiration, eller bara bläddrar runt mellan alla de fina bilderna.

Läs mer om Moa Emilia och vad som fick henne att börja blogga:

Vad handlar din blogg om?

Min blogg är ett modemagasin på webben, där hållbarhet och mänskliga rättigheter leder vägen framåt i modeindustrin. Fylld av mode, stil, resor och mat (rawfood för det mesta)! Mitt hjärta ligger i konstnärligt uttryck, och med dessa uttryck vill jag påverka världen i rätt riktning och framföra kärlek som svar på många frågor.

Vad fick dig att börja blogga?

Till en början så var det en kedjereaktion i och med att alla andra i min omgivning i samma ålder som jag var i då började att starta egna bloggar. Det som fick mig att börja "blogga på allvar" med det engagemang och noggrannheten som jag har idag var lockelsen av att få större utrymme för att uttrycka mig kreativt, och då såg jag stil och mode på bloggen som en lättillgänglig ingång i att nå ut på ett ännu större plan med det som jag vill göra i framtiden!

Vart finner du inspiration till din blogg?

I och med att jag ser min blogg som ett webbmagasin så får jag mycket inspiration från just magasin, och då främst mode- och resemagasin. Men jag försöker också att tänka på vart jag själv får min inspiration ifrån och försöker jobba utifrån den visionen. På så sätt blir det en kombination av en stilistisk och kreativ yta med dels ett merkantilt språk, högkvalitativa bilder och collage… på samma gång som det är genomsyrande att det är jag själv som håller i bloggen och på så vis skapas en personligare prägel med ord, bilder och tankar om det som jag vill framföra i bloggen.
Har du några tips till den som är sugen på att börja blogga (finns det till exempel några enkla knep för att få en massa följare)?

Gör din egen grej! Du är du av en anledning, och du är viktig. Våga visa världen av det som kommer inifrån dig själv. Jag har nog inga enkla knep, för det kan ligga mycket jobb bakom marknadsföring, men själv har jag kopplat ihop min blogg och min Instagram, då jag kan tycka att det är lättare att jobba sig uppåt snabbare genom Instagram. Gör massa hashtags, kommentera och följ andra för att "connecta" med människor världen över… Det är faktiskt ett supertips! You can do it!

Har du några roliga projekt på gång i framtiden?

Massor! Men mestadels sådant som jag inte kan gå ut med i dagsläget… Tråkigt svar va? Det jag kan säga är att jag har bl.a. några fotograferingar på G som ska bli väldigt roliga!

Vad är det roligaste som hänt tack vare din blogg?

Fashion Week är absolut inkluderat i "roliga saker som hänt tack vare bloggen"! Jag som verkligen tycker att trender är intressant finner det fantastiskt roligt att vara en del av ett sådant forum, och att dessutom få träffa och se så många människor som brinner för att uttrycka sig själva i kläder på sitt egna sätt… Det är inspirerande och imponerande! Modelljobb är också en jätterolig del som jag har fått ut av att synas i bloggen!
Namn: Moa Emilia Rönnbäck

Bor: Jag kallar mig själv en "wanderer" och trivs bäst i att befinna mig lite överallt och ingenstans, men för att vara lite mer konkret kan jag ändå säga att jag är bosatt i Umeå just nu.

Gör: Egen företagare och bloggare

Civilstatus: Singel

Intressen: Sjunga
Publicerad 29 Feb 2016 09:43
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer Svenska bloggare m.m.

+1
Idag 13:01
443

Saga Scotts pojkvän har testat positiv för knark!

Har Saga Scott s pojkvän haft kokain i kroppen?

13 Dec 09:00
265

Molly Sandén nervös!

Molly Sandén är nervös inför sin debut som programledare!

12 Dec 09:00
1438

Penny Parnevik visar upp kärleken!

På Instagram visar Penny Parnevik upp sin kärlek!

22 Nov 12:21
1610

"Blondinbella" får arga kommentarer till sin bild

Fansen är upprörda!