Veckans blogg - Den fantastiska och roliga Aina Lesse!

Aina Lesse Veckans blogg
Aina Lesse
Den här veckan vill vi lyfta en blogg som lyckas vara både personlig och samtidigt väldigt rolig och inspirerande - vi pratar såklart om den underbara Aina Lesse.

De flesta av er känner säkert igen Aina från Paradise Hotel men i hennes får vi följa henne i vardagen (som är minst lika spännande den). Vi kontaktade Aina Lesse för att höra mer om hur hon ser på sin egna blogg:

Hur skulle du beskriva din blogg?

Jag skulle säga att min blogg till skillnad från många andra bloggar är väldigt vardagsaktig. Jag visar upp allt de där tråkiga vardagstråket som många andra bloggar inte visar upp, som att jag är i tvättstugan eller städar eller är utelåst och sånna där grejer som inte är så glammiga. Jag skäms lixom inte för att visa att mitt kök verkligen är jättestökigt ibland och att mitt liv faktiskt inte är perfekt, jag vill lixom att folk ska kunna relatera till mig som en vän. Jag fick en kommentar i veckan från en tjej som skrev att hon gillade min blogg just för att det kändes som att typ läsa sin grannes blogg och inte som en kändisblogg, precis så vill jag att folk ska känna!

Vad fick dig att börja blogga?

Jag har alltid gillat att skriva så jag har bloggat lite till och från i ganska många år, tex när jag var ute och backpackade och sånt, både för att min familj skulle se vad jag höll på med när jag var borta men också för att jag själv skulle kunna kolla tillbaka och se vad jag gjorde för alla år sedan. Jag började dock blogga i och med Paradise Hotel just för att det är en bra plattform att kommunicera med sina läsare på, man kan bli så mycket mer personlig än vad man är på sina andra sociala medier som instagram osv.
Aina Lesse Veckans blogg
Aina Lesse
Vart hittar du inspiration till din blogg?

Hm.. Jag läser själv inga bloggar så jag får egentligen ingen inspiration från andra tror jag.. Ibland kan jag få en sån faslig idétorka att jag inte vet vad jag ska ta mig till men det brukar alltid lösa sig på något vis. Ibland händer klantiga och dåliga grejer mig som man egentligen inte vill vara med om som tex att jag blev bajsad på av en fågel på väg till en inspelning, men istället för att bli ledsen så blev jag jätteglad för då hade jag iallafall något att blogga om haha. i

Har du några tips till den som är sugen på att börja blogga (finns det till exempel några enkla knep för att få en massa följare)?

När jag själv läste bloggar för några år sedan tyckte jag att det var viktigt att ha mycket bilder i bloggen, hade inlägg massa text och typ inga bilder bläddrar jag själv förbi det inlägget. Så mycket bilder med bra kvalité tycker jag nog är nyckeln till en kul blogg, inga sunkiga mobilbilder! Sen är det också viktigt att aldrig slarva med uppdateringen, missar man en dag blir det lätt att man missar en till och en till och en till och helt plötsligt har man inte bloggat på en vecka och då blir läsarna sura. Har man bloggtorka får man ta sig i kragen och ta lite selfies eller något bara för att lägga upp något!

Har du några roliga projekt på gång i framtiden som du kan berätta om?

Har jobbat med Paradise Hotel nu hela våren, både med castingen på kontoret bakom kameran men också som programledare med Saga Scott i serien Förspelet som har premiär nu under våren. Sen kommer det nog lite mer grejer framöver!

Vad är det roligaste som hänt tack vare din blogg?

Jag har fått göra SÅ mycket roliga grejer tack vare min blogg så jag inte ens vet vart jag ska börja. Allt från att träffa människor jag aldrig skulle träffat, åkt till platser jag aldrig skulle sett och provat saker jag aldrig skulle provat. Att blogga är världens bästa jobb!
Namn: Aina Lesse
Bor: Stockholm
Gör: Bloggare och programledare
Civilstatus: Pojkvän och katt, superupptagen
Intressen: Äta, gosa med katter, vara med vänner
Publicerad 21 Mars 2016 12:44
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer Svenska bloggare m.m.

+1
Idag 09:12
450

Malou von Sivers svarar på kritiken!

Efter en omtalad intervju med rapparen Greekazo har hon mötts av mycket kritik.

5 Dec. 15:32
450

Alla artister till Lollapalooza 2020!

Under juni månad nästa år är det dags för festivalen Lollapalooza i Stockholm mellan 26 -28 juni!

4 Dec. 17:21
318

ASAP Rocky vill spela på Kronobergshäktet!

Han har skickat in en formel begäran via sitt ombud till kriminalvården.

4 Dec. 14:23
1061

Så mycket kan en influencer tjäna på Black Friday!

Alexandra Nilsson avslöjar hur mycket pengar en influencer kan tjäna under ”Black Week”

3 Dec. 16:23
1989

Joakim och Jonna Lundell öppnar upp om gravidkampen!

Ångrar sin senaste abort!

+1
2 Dec. 18:34
186

Johnny Depp ska göra en musikal om Michael Jackson!

Musikalen går under namnet "For the love of a glove: An unauthorised musical fable about the life of Michael Jackson, as told by his glove"

+3
27 Nov. 16:32
5896

Hon pekas ut som Danny Saucedos nya kärlek!

Efter uppbrottet från Molly Sandén har Danny hittat kärleken i modellen.

27 Nov. 13:53
745

Isabella Löwengrip söker läkarhjälp!

Efter en svår höst söker hon hjälp hos läkare för att orka med.

+1
21 Nov. 12:15
1
1703

Kritiken mot Paradise Hotel efter finalen!

Igår var final och kulceremoni i Paradise hotel och vinnaren körnades!

20 Nov. 10:12
940

Därför säljer Isabella Löwengrip sin villa!

För ett år sedan köpte hon lyxvillan för nästan 30 miljoner kronor.