Veckans blogg - Den fantastiska och roliga Aina Lesse!

Aina Lesse Veckans blogg
Aina Lesse
Den här veckan vill vi lyfta en blogg som lyckas vara både personlig och samtidigt väldigt rolig och inspirerande - vi pratar såklart om den underbara Aina Lesse.

De flesta av er känner säkert igen Aina från Paradise Hotel men i hennes får vi följa henne i vardagen (som är minst lika spännande den). Vi kontaktade Aina Lesse för att höra mer om hur hon ser på sin egna blogg:

Hur skulle du beskriva din blogg?

Jag skulle säga att min blogg till skillnad från många andra bloggar är väldigt vardagsaktig. Jag visar upp allt de där tråkiga vardagstråket som många andra bloggar inte visar upp, som att jag är i tvättstugan eller städar eller är utelåst och sånna där grejer som inte är så glammiga. Jag skäms lixom inte för att visa att mitt kök verkligen är jättestökigt ibland och att mitt liv faktiskt inte är perfekt, jag vill lixom att folk ska kunna relatera till mig som en vän. Jag fick en kommentar i veckan från en tjej som skrev att hon gillade min blogg just för att det kändes som att typ läsa sin grannes blogg och inte som en kändisblogg, precis så vill jag att folk ska känna!

Vad fick dig att börja blogga?

Jag har alltid gillat att skriva så jag har bloggat lite till och från i ganska många år, tex när jag var ute och backpackade och sånt, både för att min familj skulle se vad jag höll på med när jag var borta men också för att jag själv skulle kunna kolla tillbaka och se vad jag gjorde för alla år sedan. Jag började dock blogga i och med Paradise Hotel just för att det är en bra plattform att kommunicera med sina läsare på, man kan bli så mycket mer personlig än vad man är på sina andra sociala medier som instagram osv.
Aina Lesse Veckans blogg
Aina Lesse
Vart hittar du inspiration till din blogg?

Hm.. Jag läser själv inga bloggar så jag får egentligen ingen inspiration från andra tror jag.. Ibland kan jag få en sån faslig idétorka att jag inte vet vad jag ska ta mig till men det brukar alltid lösa sig på något vis. Ibland händer klantiga och dåliga grejer mig som man egentligen inte vill vara med om som tex att jag blev bajsad på av en fågel på väg till en inspelning, men istället för att bli ledsen så blev jag jätteglad för då hade jag iallafall något att blogga om haha. i

Har du några tips till den som är sugen på att börja blogga (finns det till exempel några enkla knep för att få en massa följare)?

När jag själv läste bloggar för några år sedan tyckte jag att det var viktigt att ha mycket bilder i bloggen, hade inlägg massa text och typ inga bilder bläddrar jag själv förbi det inlägget. Så mycket bilder med bra kvalité tycker jag nog är nyckeln till en kul blogg, inga sunkiga mobilbilder! Sen är det också viktigt att aldrig slarva med uppdateringen, missar man en dag blir det lätt att man missar en till och en till och en till och helt plötsligt har man inte bloggat på en vecka och då blir läsarna sura. Har man bloggtorka får man ta sig i kragen och ta lite selfies eller något bara för att lägga upp något!

Har du några roliga projekt på gång i framtiden som du kan berätta om?

Har jobbat med Paradise Hotel nu hela våren, både med castingen på kontoret bakom kameran men också som programledare med Saga Scott i serien Förspelet som har premiär nu under våren. Sen kommer det nog lite mer grejer framöver!

Vad är det roligaste som hänt tack vare din blogg?

Jag har fått göra SÅ mycket roliga grejer tack vare min blogg så jag inte ens vet vart jag ska börja. Allt från att träffa människor jag aldrig skulle träffat, åkt till platser jag aldrig skulle sett och provat saker jag aldrig skulle provat. Att blogga är världens bästa jobb!
Namn: Aina Lesse
Bor: Stockholm
Gör: Bloggare och programledare
Civilstatus: Pojkvän och katt, superupptagen
Intressen: Äta, gosa med katter, vara med vänner
Publicerad 21 Mars 2016 12:44
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer Svenska bloggare m.m.

+5
Idag 12:12
2537

Isabella Löwengrip visar upp sin nya lägenhet!

Hennes nya lägenhet ligger på Upper east side i New York.

Idag 08:34
640

Heather Locklear dömd till sluten psykiatrisk vård!

”Melrose place”-stjärnan greps två gånger förra året för misshandel.

16 Aug. 18:40
980

Paulina ”Paow” Danielsson berättar om den tuffa tiden!

Abort, missbruk, dödsfall och sexuella övergrepp allt under de senaste månaderna.

+1
16 Aug. 13:21
1199

Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf lägger ner sin podcasat!

Sedan 2017 har duon Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf drivit succépodden ”Har du sagt A får du säga B”

15 Aug. 13:21
401

ASAP Rocky har fått sin dom!

ASAP Rocky och hans livvakter döms till villkorlig dom och ska betala skadestånd till den 19-åring som de bråkade med.

15 Aug. 08:21
2164

Bella Thorne byter ut Disney till Pornhub.

Stjärnans nya jobb blir att regissera porr för sexsajten.

+1
14 Aug. 12:32
1868

Brad Pitts brutala tid hos scientologkyrkan!

Ett vittne berättar nu om hur stjärnan i en livsfarlig ritual innan han lämnade kyrkan.

14 Aug. 08:21
2198

Beyoncé får hård kritik!

Beyoncé visade den extrema diet hon gick på inför sitt uppträdande på Coachella 2018. En diet som hon själv förkastar men ändå säljer.