Victoria Beckham

17 april 1974, Hertfordshire, England
40 år

Corey Haim, David Beckham
Victoria Beckham är en brittisk popsångerska som blev känd genom tjejgruppen Spice Girls under 90-talet. Victoria gifte sig sedan med fotbollsikonen David Beckham år 1999 och de har flera barn tillsammans. Victoria Beckham är nu också kläddesigner och modeikon. Vegetarian.
Medlemmar
RSS feed med Victoria Beckham
Victoria Beckham bilder och skvaller | Allt om Victoria Beckham!
428
4361


Senaste nytt

Davids Beckhams 40-årspresent till Victoria kostar en halv miljon!

10:04 den 16 april 2014
I morgon fyller Victoria Beckham 40 år, och födelsedagen har planerats in i minsta detalj av maken David Beckham. Nu avslöjar insatta källor...LÄS MER ▶
Kommentera Kommentarer: 2

Vem visste att dessa stjärnor hade kända gudföräldrar?

20:55 den 10 april 2014
Visste du att countrydrottningen Dolly Parton är Miley Cyrus gudmor?
Skådespelerskan Elizabeth Hurley fick äran att bli gudmor till David och Victoria Beckhams söner.
Jake Gyllenhaal föddes in i en Hollywood-familj och hans gudmor är ingen mindre än a-listade skådespelerskan Jamie Lee Curtis.
Gruppen U2:s frontfigur Bono är gudfar till Brad Pitt och Angelina Jolies tvillingar Knox och Vivienne Jolie-Pitt. Nicole Richies gudfar var den avlidne Michael Jackson.
Att bli utnämnd till gudförälder till en väns nyfödda barn är en riktigt stor ära, och självklart tycker stjärnorna samma sak. Vi har listat sex kända gudföräldrar - och deras minst lika kända gudbarn. Klicka på bilderna och kolla in dem!
Kommentera Kommentarer: 0
Relaterade bildserier:
Taggar: Galleri / U2

Kommentera Kommentarer: 1
Relaterade bildserier:

Alla hjärtans dag

I dag firar vi kärleken: Spana in Hollywoods 16 hetaste par!

09:49 den 14 februari 2014
Justin Theroux & Jennifer Aniston. Jennifer Garner & Ben Affleck. Ryan Reynolds & Blake Lively. Ellen DeGeneres & Portia de Rossi. Emma Stone & Andrew Garfield. Rosie Huntington-Whiteley & Jason Statham. Olivia Wilde & Jason Sudeikis. David Beckham & Victoria Beckham. Justin Timberlake & Jessica Biel. Kanye West & Kim Kardashian. Ashton Kutcher & Mila Kunis. (Bildkälla: Vanity Fair)
Katy Perry & John Mayer. Channing Tatum & Jenna Dewan. Mariah Carey & Nick Cannon. Beyonce & Jay-Z.
Glad alla hjärtans dag allesammans Vi älskar hur kärleken spirar denna underbara dag, och vi tänkte fira det med att sprida lite ytterligare. Vi har samlat ihop 16 kändispar som vi inte kan låta bli att älska. Vi älskar att de håller ihop genom vått och torrt, verkar så fina mot varandra, och sist men inte minst - att de verkar vara så otroligt kära i varandra. Klicka på bilderna och spana in allihop!
Kommentera Kommentarer: 6
Relaterade bildserier:
Taggar: Kändispar / Galleri

Vart tog tiden vägen? Spana in kändisbarnen som vuxit upp!

20:50 den 4 februari 2014
Melanie Griffith och Dakota Johnson, då och nu.
Snart blir Dakota känd världen över som Anastasia Steele i filmen Fifty Shades of Grey. Vi minns henne fortfarande som ett barn! Victoria Beckham och Brooklyn Beckham, då och nu. 
Brooklyn Beckham har vuxit upp till en ung gentleman som eskorterar mamma på röda mattan. Snygging! Billy Ray Cyrus och Miley Cyrus, då och nu.
Ja, inte har väl någon missat vad som hänt med Billy Rays dotter? Angelina Jolie och Maddox Jolie-Pitt, då och nu.
Den här lilla pojken har blivit en supercool tonåring! Bruce Willis och Rumer Willis, då och nu.
Rumer Willis har gått i mamma och pappas fotspår och är också skådespelerska i dag.
Vissa kändisar har haft med sina barn i rampljuset ända sedan de var småbarn, och självklart betyder det att vi har följt många av deras liv hela tiden. Men åren har gått och de har blivit äldre - och vi har inte hunnit med alls! I dag har vi tagit en liten nostalgitripp och spanat in kändisbarnen, då och nu. Klicka på bilderna och se allihop!
Kommentera Kommentarer: 0
Relaterade bildserier:

Senaste nytt

Victoria Beckham mobbades i skolan: "Jag passade inte in!"

10:06 den 28 januari 2014
Victoria Beckham har i en öppenhjärtig intervju med Female First avslöjat att hon mobbades i skolan. Den före detta Spice Girls-medlemmen be...LÄS MER ▶
Kommentera Kommentarer: 1