Vince Vaughn

28 mars 1970, Minnesota, USA
45 år

Joey Lauren Adams, Cameron Diaz, Jennifer Aniston, Vanessa Williams
Vince Vaughn är en amerikansk skådis som gillar att vara med i samma filmer som Ben Stiller. Har dejtat Jennifer Aniston. Blev av med en bit av sin tumme i en bilolycka. Älskar att dansa. 196 cm lång.
RSS feed med Vince Vaughn
Vince Vaughn bilder och skvaller | Allt om Vince Vaughn!
24
147


Kommentera Kommentarer: 2
Relaterade bildserier:
Taggar: Bildspecial

Kommentera Kommentarer: 0
Relaterade bildserier:

Senaste nytt

Nya stjärnor klara för nästa säsong av True Detectives!

10:02 den 25 november 2014
Tidigare i år blev det känt att Colin Farrell, 38, och Vince Vaughn, 44, kommer att spela de manliga huvudrollerna i säsong två av succéseri...LÄS MER ▶
Kommentera Kommentarer: 1

Senaste nytt

Rihanna avslöjar: “Han är världens sexigaste man!”

00:30 den 25 augusti 2014
Rihanna har avslöjat vem hon tycker är världens sexigaste man. Den sångerskan, som har dejtat hunkar som Drake och Chris Brown, medger att h...LÄS MER ▶
Kommentera Kommentarer: 1

Stjärnornas kur mot krossade hjärtan? Tröstförhållanden!

15:08 den 17 april 2012
Efter Bar Refaeli, gick Leonardo DiCaprio vidare till nästa långa blondin, Blake Lively. En fling som bara höll under en sommar. Hur hanterade Madonna sin skilsmässa från Guy Richie? Hon började dejta Jesus Luz. Dessa två är ett bevis på att tröstförhållanden, mot alla odds, kan hålla länge! Hayden Christensen och Rachel Bilson träffades precis efter att Rachels förhållande med Adam Brody tog slut. Scarlett Johansson verkar vara svag för äldre män. Som hjälp på traven för att glömma Ryan Reynolds började hon dejta Sean Penn. Han är kanske ingen Brad Pitt men Vince Vaughn tröstade Jennifer Aniston efter att hennes äktenskap brakade ihop.
Världskänd eller inte, att göra slut gör lika ont. När Ben and Jerry's inte räcker till eller när vännernas försök att muntra upp dig helt enkelt inte fungerar är det kanske dags att prova en ny strategi!

Något som INTE lappar ihop ditt krossade hjärta är att hantera smärtan á la Hollywoodstil, det vill säga inleda ett tröstförhållande. Visst, de är roliga för stunden, distraherande och du får en axel att gråta hos men de är också över lika fort som de börjar. Det har både Madonna och Blake Lively fått erfara, kolla in vilka fler stjärnor som lärt sig en läxa om tröstförhållanden!
Kommentera Kommentarer: 4
Relaterade bildserier:

Bildspecial

15:15 den 2 mars 2011
VISA ALLA BILDER ► Kommentarer: 5